A szomszédok közötti viszálykodás megoldásának sajátosan drasztikus formáját választotta egy doveri férfi. Jason Martint annyira felidegesítette az X-Box másik lakásból átszűrődő hangja, hogy fogával támadt áldozatára.

A Doverben élő 41 éves férfi azt állítja, először megkérte a szomszédot, hogy halkítsa le a játékot, de röviddel később már hevesen vitáztak - írja a mirror.

Thinkstock

Később a vita azonban szó szerint vérre ment: Martin megragadta a pizsamában álló áldozata péniszét és mintha csak egy szendvics volna, beleharapott. "Soha nem éreztem még olyan kínzó fájdalmat életemben, mint akkor" - mondta a szomszéd a bíróságon, akinek szerencséje volt, ugyanis az orvosok még vissza tudták varrni férfiasságát.
 
Jason Martint brutális tettéért a bíróság hét év börtönbüntetésre ítélte, aki így kommentálta a történteket.  "A gondolat, hogy egy férfi pénisze legyen a számban... hát ez egyáltalán nem vall rám. Egymillió év alatt se tettem volna ilyet".

 

Óriási pénisz lesett be élő adásban (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131004-egy-cseh-hirado-elo-musoraba-veletlenul-egy-oriasi-penisz-kerult.html Jaj! Túladagolta a Viagrát, amputálták a péniszéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130927-egy-delkolumbiai-ferfinek-le-kellett-vagni-a-peniszet-tuladagolta-a.html Mekkora Toncsi kedvesének pénisze?http://www.life.hu/legykepben/20130914-katz-david-a-lifehu-riportere-gesztesi-mateval-tereh-istvannal-es.html Ekkora egy átlagos férfi péniszehttp://www.life.hu/szeress/20130716-lifenight-kiderult-mekkora-egy-atlagos-ferfi-penisze-izgalmi-allapotban.html Csupasz pénisz tűnt fel a Mokkábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130621-egy-meztelen-pasi-es-logo-ferfiassaga-bukkant-fel-a-tv2.html