Tóth Gabi zokogás Szikora Róbert X-Faktor párbaj Tóth Marci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyek között búcsúzott mentoráltjától vasárnap este az X-Faktorban Tóth Gabi. Az énekesnő egy pillanatig nem akarta leplezni csalódottságát és dühét a párbaj után.

Zokogva kommentálta a stúdióban történteket a legfiatalabb mentor, aki egyáltalán nem számított arra, hogy Marcinak véget ér az X-Faktor. "Nagyon haragszom Szikorára, amiért nem Marcira szavazott. Úgy érzem, egyszerűen csak bosszút akart állni az MDC miatt. Én soha nem tennék ilyet, ennél nagylelkűbb ember vagyok: nagyon-nagyon csalódott vagyok"- jelentette ki Tóth Gabi.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy Marcinak kellett hazamennie. Vannak itt sokkal gyengébb énekesek is. Szomorú vagyok, ha hazamegyek, biztosan megiszom egy pohár bort" - tette hozzá. Az énekesnő azt is leszögezte, hogy a mentori tevékenysége nem ért itt véget Marcival. "Segíteni fogom ezután is, hiszen most tudja majd meg, milyen ez a popszakma" - ígérte az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.