A szombat esti X-Faktor és az azt követő After-X a szokásosnál is jobban bővelkedett vicces vagy éppen kínos pillanatokban. A legcikisebb mind közül azonban talán az volt, amikor Lőkös Kinga Gáspár Katát összekeverte Karsai Katával.

Az X-Faktort követően Istenes Bence a Fat Phoenix tagjaival beszélgetett. Gáspár Gergő dobos testvére, Gáspár Kata is a stúdióban vendégeskedett, ahol arról mesélt, hogyan támogatja öccsét a zenei karrierjében. A színésznőt ekkor már az After-X stúdiójából Lőkös Kinga, a 2012-es X-Faktor Spirit zenekarának tagja konferálta fel, ám nem saját nevén, hanem Karsai Kataként. A lánynak szintén van kötődése a zenekarhoz (nyilván ez vezethetett a tévedéshez), nevezetesen az énekes, Erdész Tamás barátnője. Nem mindegy. A bakira egyedül Istenes Bence figyelt fel, ám érthetetlen módon ő sem javította ki kolléganőjét, helyette cinikusan kommentálta az elhangzottakat: "Köszönöm szépen, ez abszolút így van, remélem, minden rendben van a stúdióban" - mosolygott.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ám nem Lőkös Kinga volt az egyedüli, aki időnként nem a megfelelő szavakkal fejezte ki szombaton este a gondolatait. Lilu "kezdenek bekeményedni a mentorok" kijelentése nagy derültséget váltott ki a Facebookon is a nézők között, és maga a műsorvezető is alig tudta befejezni a mondandóját röhögés nélkül.

Bár jó néhány versenyző öltözéke hagyott kívánnivalót maga után, a legmeghökkentőbb talán a bythewayesYa Ou Ferenc pólója volt. Miután kisfilmjének vezérfonala a kínai rokoni szálakra épült, furcsálltuk, hogy a stylist Tokyo feliratú pólóba bújtatta.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A vasárnap este is tartogatott meglepetést. Mint ahogyan megírtuk,a döntés élő adásában az egyik párbajozó, Péterffy Lili káromkodása borzolta a Facebook-kommentelők kedélyeit. A fiatal lány azt, hogy mindent megtesz a győzelemért a következőképpen ígérte meg mentorának, Alföldi Róbertnek: "Odab.szom!".

Kiakasztják szomszédaikat az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-kocsis-tibor-es-gyurcsik-tibi-xfaktorosok-kiakasztjak-szomszedaikat-eneklesukkel.html Tóth Marci távozott az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131020-xfaktor-donto-toth-marci-es-peterffy-lili-parbajozott-a-kieso.html Meglepő ruhadarab az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/legytrendi/20131020-erdesz-tamas-az-xfaktor-enekese-a-fat-phoenix-tagja-extrem.html Csobot Adél tudja, ki nyeri az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131015-csobot-adel-istenes-bencevel-vezette-az-rtl-klub-xfaktoranak-hattermusorat.html Ostromolják a nők az X-Faktor énekeséthttp://www.life.hu/szeress/20131014-csordas-akost-az-xfaktor-enekeset-szexajanlatokkal-bombazzak-a-nok.html Az MDC távozott elsőként az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131013-az-mdc-szikora-robert-csapata-esett-ki-elsokent-az-xfaktorbol.html