Áloméletet utasított vissza az ismert énekes

külföld Josh Ausztria Bécs munka fizetés zenész visszautasítás álom felsővezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymillió forintos fizetést és ausztriai áloméletet utasított vissza Josh.

Felsővezetői beosztást és havi egymillió forint feletti fizetést ajánlott osztrák ügyfele a zenésznek. Josh azonban nem szeretné az itthon felépített életét felrúgni a bizonytalan külföldi karrierért - árulta el a Blikknek. Pedig év eleje óta - amikor az együttes másik tagja, Jutta balesetet szenvedett - kénytelen egyedül helytállni a színpadon.

Forrás: Josh
Forrás: Josh

"Az az osztrák-német label cég tett nekem ajánlatot, akikkel napi kapcsolatban állok. Mivel oda-vissza licenszelünk dalokat, nagyon jó kapcsolat alakult ki köztem és az ottani vezetőség között. Mikor a jövő évi megállapodásokat egyeztettük, akkor jött az ajánlat. Megkérdezték, lenne-e kedvem egy évet náluk tölteni és erősíteni a csapatukat. Tetszett nekik a hozzáállásom, a munkamorál, amivel dolgozom" - mesélte a Life.hu-nak Josh, aki bár elgondolkozott a csábító ajánlaton, végül arra a döntésre jutott, hogy nem szeretne felrúgni mindent a bizonytalanért.

"A&R pozíciót ajánlottak, ami azt jelentené, hogy a cég közép-kelet európai régiója tartozott volna az én irányításom alá. Sok mindent kellett mérlegelnem. Itthon már felépítettem a kiadómat, az együttest és saját tévéműsorom is van. Úgy döntöttem, nem szívesen adnám fel mindezt, hogy kipróbáljak egy új életet" - magyarázta a zenész, aki barátnőjével is megbeszélte döntését. "Szilvi mindenben mellettem áll. Természetesen szívesen tartott volna velem Bécsbe, hiszen mindketten imádjuk a várost. Végül mégis úgy határoztunk, nem tesszük fel egy lapra az itthon felépített életünket" - magyarázta Josh.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.