Őszintén vall magánéletéről Majka

halál élet őszinteség könyv Majka vallomás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper nagy lépésre szánta el magát, és életének eddigi minden apró részletét egy könyvben foglalta össze. 

Majkát sosem érdekelte, kinek tetszik, vagy nem tetszik az életvitele. Mindig vállalta önmagát, és nyílt szívvel állt a közönség elé: most éppen egy könyv formájában. A rapper közösségi oldalán részleteket árult el a kötetből, amelyben leírja édesapja megrázó halálát és életének még számos érdekes fejezetét.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Fogalmad sincs, mit éreztem, amikor 22 éves koromban egy este, meccsnézés közben meghalt mellettem az apám. Hogyan alakult át hirtelen az egész életem egy valóságshow-nak köszönhetően, miként lettem csóróból ünnepelt sztár. Az egyik pillanatban még ott álltam és aprót kunyeráltam az ózdi diszkók előtt, hogy bejuthassak, a másikban már Las Vegasban szórakoztam. A celeblányok először a tévéből mosolyogtak rám, aztán az ágyamból" - írja Majka, aki már nagyon várja a könyv decemberi megjelenését.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.