Az énekesnő október 22-én ünnepelte 59. születésnapját, a jeles alkalomból pedig barátai egy hatalmas meglepetésbulival készültek számára a hétvégén.

A Neoton Família énekesnője nagyon örült a meglepetésnek, amiben rengetegen részt vettek. Az ünnepségen a családtagok mellett barátok, kollégák és rajongók is együtt köszöntötték fel Évát. Az énekesnő elárulta, hogy ki szervezte meg a remek hangulatú buliját, de az is kiderült, hogy egy igazán különleges ajándékkal lepték meg a hozzátartozói.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Azt hittem, hogy az Orfeumban fogok fellépni egy zártkörű partin, ahol egyébként rendszeresen énekelek, de kiderült, hogy az én meglepetésbulimra készültem. A menedzserem, Szalai Gabi találta ki az egészet és hónapokon át dolgozott rajta. Összejött legalább 160-170 ember, és fantasztikus volt az egész. Olyan kollégáim is ott voltak, mint Szulák Andi és Csonka Bandi, és ami a legszebb volt, hogy Vágó Detti és Nagy Sanyi énekeltek nekem egy dalt. Kaptam egy hatalmas emeletes tortát is, ami akkora volt, mint egy esküvői torta, és isteni finom volt. Ajándékba pedig egy jakuzzit kaptam, ami régi vágyam volt" - mesélt élményeiről az énekesnő a 8.08 Minden reggel stúdiójában.

Frei Tamás a távolból lesi alkalmazottaithttp://www.life.hu/legykepben/20131017-frei-tamas-folytatja-a-kavebizniszt-es-konyvet-irt-a-a.html Réka retteg Norbiérthttp://www.life.hu/legykepben/20131021-rubint-reka-felti-ferjet-schobert-norbit.html Pikali Gerda megszólalthttp://www.life.hu/legykepben/20131024-pikali-gerda-szineszno-rekasi-karolyrol-es-ferjerol-gezarol-vallott.html Mindkét Gáspárt megbántotta Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20131024-szepesi-nikolett-a-tv2-hal-a-tortanjaban-gaspar-gyozot-es.html Kizárták otthonából Harsányithttp://www.life.hu/legykepben/20131022-harsanyi-levente-az-egy-kave-szily-noraval-cimu-musorban-a.html Rengeteget fogyott Batánovics Lilihttp://www.life.hu/legykepben/20131021-batanovics-lili-alfoldi-robert-mentoraltja-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje.html Fura viszony alakul Alföldi és Danics közötthttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoraban-kulonos-viszony-kezd-kialakulni-danics-dora.html Őszintén vall magánéletéről Majkahttp://www.life.hu/legykepben/20131022-majka-a-rapper-oszinten-vall-maganeleterol-hamarosan-megjeleno-konyveben.html