Détár Enikő Barátok közt Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja kiakadt, amikor egy online hírportál fotósa képeket akart készíteni róla és kedveséről, Pikali Gerdáról egy sajtóesemény után.

A Velvet fotósa egy budaörsi sajtóesemény után kolléganőjével épp a taxira várt, miközben lefotózta Rékasit és Pikali Gerdát. A színésznek nem tetszett a dolog, egy ismerőse társaságában követelni kezdte a fotóstól, hogy mutassa meg és törölje le a képeket. A fotós ezalatt kivette a készülékből a memóriakártyát. Rékasi - aki az eseményen több szemtanú előtt alkoholt is fogyasztott - dulakodni kezdett a Velvet munkatársával, és erővel elvette a körülbelül egymillió forintos készüléket. A dulakodásnak tanúi is voltak: a színész ismerőse mellett ott volt még egy újságíró, Pikali Gerda, illetve még egy hölgy.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

A Barátok közt színésze a fényképezőgépet autója csomagtartójába dobta, és a fotós hiába kérte vissza a gépét, Rékasi csak annyit mondott: nem tudja, miről beszél, végül a következőket mondta: "Ha elteszed a telefonod, tudom, miről beszélsz."

Ezek után Rékasi elhajtott Pikalival, a hírportál munkatársai értesítették a rendőrséget, akik kiérkezése előtt még visszatért a helyszínre a színész ismerőse, és magával hozta a fényképezőgépet is. A fotós feljelentést tett Rékasi ellen. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a hírportált arról tájékoztatta, hogy a rendőrség vizsgálja, a szabálysértés vagy bűncselekmény megvalósult-e. "Gyanúsítotti kihallgatás nem történt" - mondta Belzsárné Belicza Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.