Bálint István Peta váratlanul látogatta meg a lányt az X-Faktor házban. A fiú Londonban dolgozik, ezért a szerelmesek négy hónapja távkapcsolatban élnek.

"Nincs még egy férfi körülöttem, akinek odaadnám a szívemet csak ő" - mondta a produkcióját megelőző kisfilmben meghatódva Tünde, akin látszott, hogy teljesen odavan Petáért. A fiú Londonból érkezett, hogy erőt öntsön a lányba. "Ez jelen pillanatban egy távkapcsolat. Együtt éltünk egy évig, aztán én kimentem Londonba. Büszke vagyok rá és örülök, hogy az álma végre valóra vált" - mesélte Peta.

Forrás: RTLKLUB

"Iszonyatosan szeretjük egymást most, hogy eltelt négy hónap, amit külön töltöttünk, én ugyanolyan szerelemmel engedtem el Londonban, mint amilyen szerelemmel fogadtam" -áradozott a döntős, aki szombat este nem tudta visszafogni az érzelmeit. Produkciója végén sírva fakadt. A mentorok fel is hívták a lány figyelmét, hogy tanulja meg kontrolálni az érzelmeit.

Alföldi felkarolja Krasznait?http://www.life.hu/legykepben/20131022-alfoldi-robert-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tundenek-szinpadi-szerepet.html Kórházba került Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoranak-foprobajan-krasznai-tundet-baleset-erte-korhazba.html Élő adásban sírt Krasznai Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klub-xfaktoraban-krasznai-tunde-csupa-pozitiv-kritikat-kapott.html Krasznai Tünde hálás exkedvesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20131009-geszti-peter-mentoraltja-az-xfaktorban-krasznai-tunde-karrierrol-felnottfilmes-multrol.html