Szabó Ádám vadító dala után, Gabi a melleit és a testét érzékien simogatva bíztatta a fiút, hogy ezentúl a csajokra koncentráljon és ne az apukájára.


Ádám ismét kitett magáért és bár kicsit görcsösen énekelt, az érzelmeket sikerült kiadnia magából. Talán az is segített neki, hogy volt szerelmével együtt lépett a színpadra, akiér még mindig teljesen odáig van. Tóth Gabi is el volt ragadtatva a produkciótól, amelyet itt nézhetsz meg, de még mindig hiányolt valamit, ezért az értékelésnél melleit bedobva győzködte a fiút, hogy vállalja fel önmagát.

Forrás: RTLKLUB
Alföldi és Szikora nem értenek semmit.

Forrás: RTLKLUB
Még mindig nem.

"Nem kell ennyire megfelelni apunak, mert apu így is szeret és büszke rád. Apukát nem akarom megsérteni, de felnőtt ember vagy. Vannak lányok körülötted, éled az életed. Most  már magadat nézd és ne apunak énekelj egy ilyen dalt, ahol a csajok a héttérben vonaglanak" - adott tanácsot Gabi, aki eközben magához nyúlt és mellét simogatva bíztatta Ádámot, hogy vállalja fel a férfiasságát.

 

Szabó Ádám és exe között izzik a levegőhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20131027-szabo-adam-az-xfaktor-2013-dontose-volt-szerelmevel-a-szinpadon.html Szabó Ádám rettentően izgulhttp://www.life.hu/legykepben/20131010-szabo-adam-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekese-a-csillag-szuletik.html Forr a levegő Szabó Ádám körülhttp://www.life.hu/legykepben/20130916-az-rtl-klub-xfaktoranak-enekese-a-csillag-szuletik-harmonikasa-megosztja.html