Fiatalokból álló rajongócsapat várta a vasárnapi X-Faktor élő adása után a ByTheWay tagjait. A fiúkat süteményekkel, pogácsával, molinóval és személyre szóló bögrékkel fogadták, a négy srác alig győzte osztogatni az autogramkártyákat. Most már egyre biztosabb abban, hogy jól döntöttek, amikor csapattá alakultak és többedszerre is jelentkeztek az X-Faktorba. Arra pedig különösen büszkék, hogy Facebook-oldalukat már közel tizenhétezren lájkolták.

A zenekar legutóbb Toto Africaját dolgozta fel. A csapat énekese a Life.hu-nak elmondta, ezúttal kevésbé voltak elégedettek magukkal, mint a második élő adásban előadott Cup Songgal. "Többet is gyakorolhattunk volna" - vélekedett Patocska Olivér, aki hozzátette, ez Eckert Anikóra is ráfért volna, legalábbis a párbajdalát tekintve.

Forrás: RTL Klub

"Tudtuk, hogy az előző heti produkciónkat nehéz lesz megugrani, de az a célunk, hogy minden héten más típusú feldolgozást adjunk elő és minden korosztályhoz szóljunk. Nem akarunk egyszerű, tipikus fiúcsapat lenni, ahol elég néhány jóvágású srác, hanem egyedülállót szeretnénk nyújtani" - szögezte le Olivér, és elárulta, éveken keresztül külföldön élt. "Érettségi után Münchenben, majd Londonban dolgoztam. Elegem lett a magyar mentalitásból, a nélkülözésből, az általános rosszkedvből, a sok magába fordult emberből" - indokolta egykori döntését a fiú, aki többek között Bajorország egyik legfelkapottabb hidegkonyhás éttermében lett konyhafőnök és Angliában is szakácskodott. "A hitvallásom, hogy soha nem szabad feladni az álmainkat, és a ByTheWay nem is teszi. Így, ha arra gondolunk, meddig juthatunk el az X-Faktorban, azt mondom, még kilenc dallal készülünk" - nevetett Olivér, aki zenei álmaiért még a kedvesét is Londonban hagyta, és azóta se veled-se nélküled kapcsolatban élnek.

Sokkolta az MDC kiesése a ByTheWaythttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klib-xfaktoranak-zenekarat-a-bythewayt-sokkolta-az-mdc.html Drámai pillanatok az X-Faktor harmadik hétvégéjénhttp://www.life.hu/life/galeria/20131028-dramai-pillanatok-az-xfaktor-masodik-dontojeben-eckert-aniko-esett-ki.html Eckert Anikó esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131027-eckert-aniko-esett-ki-az-xfaktor-2013-harmadik-dontojebol.html Forró hangulat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-harmadik-elo-showjaban-szerelmes-dalokat-enekeltek.html Rettegésben telt az x-faktoros hetehttp://www.life.hu/szorakozz/20131026-az-rtl-klub-xfaktoranak-mult-heti-parbajozoja-peterffy-lili-alfoldi.html Sokkot kapott az X-Faktor kiesőjehttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-toth-gabi-segiti-a-kieso.html Bakiparádé az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131021-az-rtl-klub-xfaktoraban-lilu-lokos-kinga-a-stylist-es.html Kiakasztják szomszédaikat az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131018-kocsis-tibor-es-gyurcsik-tibi-xfaktorosok-kiakasztjak-szomszedaikat-eneklesukkel.html