Batánovics Lili X-Faktor mentorok Alföldi Róbert Eckert Anikó párbaj RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetesen megviselte Batánovics Lilit, hogy "csapattársával", Eckert Anikóval kellett párbajoznia tegnap este. Bár a sokak szerint végső győzelemre is esélyes lány hiába jutott tovább, órákig a könnyeivel küzdött.

"Vegyes érzések vannak bennem. Egyrészt örülök, hogy továbbjutottam, másrészt fáj, hogy Anikóval kellett párbajoznom. Egy csapatban voltunk, együtt jártunk próbákra, összenőttünk, ugyanaz a mentorunk. A párbajhelyzetet nem kívánom senkinek, ott, akkor tudatosul az emberben, hogy az életéért küzd. Ma, holnap még biztosan ki leszek borulva, de sokáig nem hagyhatom el magam, hiszen készülni kell a következő adásra" - mondta pityeregve az egyébként mindig mosolygós Lili.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

Drámai pillanatok az X-Faktorban - Nézd meg a galériát!

"Az is világossá vált, hogy még erősebb párbajdallal kell készülnöm" - tette hozzá a lány, aki egyébként számított arra, hogy vasárnap is színpadra kell állnia. "Szombaton kaptam hideget-meleget, a mentorok nem voltak maximálisan elégedettek a produkciómmal. Benne volt a pakliban, hogy párbajozom, arra azonban nem számítottam, hogy Anikóval. Amikor vártuk az eredményhirdetést, gondolkozni sem bírtam. Nem latolgattam az esélyeket, teljes testemben remegtem" - mondta el Lili, akinek a szülei minden élő adásbana nézőtérről szurkolnak neki.

Alföldi Róbert mentoráltja a vasárnapi döntés során Tóth Gabitól kapta a legkeményebb kritikát. Az énekesnő kijelentette, hogy Batánovics "nem tud közölni", és azt sem tagadta, szomorú, hogy nem Lilinek kell hazamennie. Gabi a véleményét internetes kommentelők szerint nem a legmegfelelőbb módon közölte, sokan egyenesen úgy vélik, a legfiatalabb mentor porig alázta az amúgy is halálra rémült lányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.