Elárulta élete legféltettebb titkát a humorista: régebben rendszeresen lopott.

Nemrég a Life.hu arról számolt be, hogy az utcán támadtak rá a humoristára, aki szerelmi háromszögbe keveredett. Most pedig ismét egy furcsa titkot árult el magáról Galla Miklós - tudta meg a Bors.

Forrás: Origo

"Kevéssé ismert tény, hogy gyerekkoromban tolvaj is voltam, azaz loptam. A nagymamám vitrinjéből kekszet, mert nem tudtam neki ellenállni" - magyarázta a humorista, aki később továbbment és már üzletekből is lopott. "Amikor kiértünk Tanzániába, hamar fölfedeztem, hogy a szállodával egy épületben van egy könyvesbolt, és ott árulják az újságokat is. Bár még nem tudtam angolul, a brit képregényújságok felkeltették az érdeklődésemet. A pénz meg ugye kevés volt, úgyhogy a nagyobb képregényújságba beletettem a kisebbet, és csak a nagyobbat fizettem ki. Ezt egy párszor megcsináltam, majd lebuktam. Észrevették, fölfedezték. Attól kezdve is kiszolgáltak az üzletben, de a mosoly eltűnt az eladók arcáról. Hamarosan magamtól rájöttem, hogy nem szabad lopni, nem a lebukás veszélye miatt, hanem mert ami a másé, az maradjon is nála" - szögezte le Galla.

Pusztító vihar csapott le Nagy-Britanniárahttp://www.life.hu/legykepben/20131028-oriasi-vihar-erte-el-nagybritannia-deli-reszet-es-walest.html Megmutatta pasiját Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/legykepben/20131021-debreczeni-zita-megmutatta-pasijat-kristofot.html Nem kér Norbi segítségéből mamájahttp://www.life.hu/legykepben/20131026-schobert-norbi-tarsat-keres-edesanyjanak-akit-szurkehalyoggal-mutenek.html Jövő héten is 20 fok körül leszhttp://www.life.hu/legykepben/20131027-idojaras-2013-oktober-vegen-milyen-ido-lesz.html Dr. Csernus: "Elérkeztem a végére"http://www.life.hu/legykepben/20131026-szily-nora-sztarszerzonk-dr-csernus-imre-pszichiaterrel-lifenetworkon-beszelget.html