Kiszel Tünde és kislánya, Donatella hétről hétre figyelemmel kíséri az X-Faktor élő adásait - tudta meg a Life.hu. A naptárdíva legutóbb a Facebookon fakadt ki: úgy véli, nem Eckert Anikónak és Batánovics Lilinek kellett volna párbajozni, sokkal inkább Krasznai Tündét látná versenyen kívül.

Tünde kérdésünkre elmondta, nem arról van szó, hogy rosszat akarna Tündének, sőt, szurkol azért, hogy a lány új életet tudjon kezdeni, mondván, mindenkinek jár egy második esély. Azt azonban hozzátette, nem tartja jó ötletnek az egykor pornós lány szerepeltetését, ugyanis nem jó erkölcsi példát mutat a fiataloknak.

Forrás: Maklári Tót Attila

"Rossz lenne, ha bárki azt gondolná, hogy a pornófilmezés az egyedüli megoldás az anyagi problémákra, utána pedig következmények nélkül tovább lehet lépni. A mai világ eltorzult értékrendje szerint a drog, a cigaretta, az alkohol, az elkötelezettség és érzelem nélküli szex már amúgy is szerepel a kamaszok szótárában. Sajnos úgy látom, hogy napjainkban nem érték a tisztesség. Romantikus és érzelmes vagyok, szeretem, ha udvarolnak a férfiak. Én szerelem nélkül el sem tudom képzelni a testi kapcsolatot" - fejtette ki véleményét Tünde. "Az is bánt, hogy sokan a művészi aktképeket egy kalap alatt emlegetik a pornófilmekkel, holott a kettő között hatalmas különbség van. Ha éhen halnék, sem szerepelnék hasonlóban, hiszen a szex két ember intim viszonya, nem tartozik másra" - vélekedik a híresség.

"Annyi helyes, kedves, tehetséges fiatal van az X-Faktorban, én inkább nekik szurkolok. A kedvencem Bozsek Márk, akit személyesen is ismerek, de Batánovics Lili különleges hangjára is felfigyeltem már a válogatókon" - mesélte Tünde.

 

Újra kell fotózni Kiszel Tünde 2014-es naptáráthttp://www.life.hu/legykepben/20131016-kiszel-tunde-2014es-naptarat-ujra-kell-fotozni.html Kiszel Tünde lánya modell letthttp://www.life.hu/legykepben/20130920-kiszel-tunde-lanya-donatella-modell-lett.html Kiszel Tünde is felköszöntötte Vili bácsithttp://www.life.hu/legykepben/20130805-kiszel-tunde-es-a-baratok-kozt-ket-sztarja-varkonyi-andras.html Megkérték Kiszel Tünde kezét!http://www.life.hu/legykepben/20130711-megkertek-kiszel-tunde-kezet.html Elfelejtette pasija nevét Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20130209-kiszel-tunde-elfelejtette-fiatal-pasija-nevet.html Új pasival és új fotóssal ünnepelt Kiszel Tündehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-kiszel-tunde-3ds-2013as-naptaranak-fotosa-maklari-tot-attila-elarulta.html