Fogházba is kerülhet Rékasi Károly

fotós támadás Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész ügyében nyomoznak a budaörsi rendőrségen. Úgy tudni, garázdaság miatt indult ellene eljárás. A Life.hu-nak Dr. Pikali Petra ügyvéd, Pikali Gerda testvére nyilatkozott a témában.

A múlt héten - ahogy a Life.hu is megírta - Rékasi Károly egy sajtóesemény után összetűzésbe keveredett az egyik online hírportál fotósával. A Barátok közt sztárjának ügyében azóta nyomozás folyik. "Garázdaság gyanújával ismeretlen tettes ellen indult szabálysértési eljárás. A rendőrök már több személyt meghallgattak az ügyben" - nyilatkozta a Borsnak Beluzsárné Belicza Andrea rendőrszázados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Dr. Pikali Petra ügyvéd, aki egyébként Rékasi új szerelmének, Pikali Gerdának testvére, megkeresésünkre azt mondta: hivatalosan nem ő képviseli Károlyt az ügyben, ez nem lenne túl egészséges - fogalmazott. Hozzátette: maximum a garázdaságot tartja jogosnak ebben az esetben, a rablás túlzás volna. Arra a kérdésre, fogházba kerülhet-e Rékasi, az ügyvéd kifejtette: a bíróság vizsgálja meg az enyhítő és a súlyosbító körülményeket. "Attól, hogy valaki lop, még nem feltétlenül kerül börtönbe" - mondta.

Kamerák előtt évődött Rékasi és Pikali Gerdahttp://www.life.hu/szeress/20131024-rekasi-karoly-szinesz-es-pikali-gerda-szineszno-az-rtl-klub.htmlRékasi és Détár lemondta a közös munkáthttp://www.life.hu/legykepben/20131011-rekasi-karoly-es-detar-eniko-lemondta-a-kozos-munkat.htmlDétár elengedte Rékasithttp://www.life.hu/szeress/20131009-detar-eniko-szineszno-lelke-melyen-mar-elengedte-hutlen-ferjet-rekasi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.