Túszdráma: kiszabadították a gyereket

barikád Dunaújváros túszdráma családi vita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TEK munkatársai kiszabadították azt a 10 hónapos gyereket, akivel a büntetett előéletű apa elbarikádozta magát Dunaújvárosban.

Szerencsés véget ért a dunaújvárosi túszdráma. A Feol.hu információi szerint a TEK munkatársai behatoltak a gyerekével magát elbarikádozó férfi lakásába, elfogták, majd őrizetbe vették. A kicsi jól van. A terrorelhárítók megkezdték az elvonulást a helyszínről - tudósít az Origo.

Fotó: Pályi Zsófia - Origo
Fotó: Pályi Zsófia - Origo

Rendőr a túszdráma helyszínén

Hétfőn kora délelőtt a Dunaújváros.com írt arról, hogy egy családi vita során egy férfi gyilkossággal és robbantással is fenyegetőzött, majd kizavarta az élettársát a lakásból, és tíz hónapos gyerekével elbarikádozta magát. Egy másik helyi portál szerint a férfi, F. Attila korábban nyolc évet ült börtönben, és súlyos szenvedélybeteg volt.

Tóth Gabi nem nyerhetné meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20131029-toth-gabi-enekesno-kijelentette-o-nem-nyerhetne-meg-az-xfaktort.htmlTojással dobálták meg Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/legykepben/20131029-a-tv2-edes-eletenek-kamerai-elott-berki-krisztiant-es-hodi.htmlMegtaposták a Heti hetes sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20131025-vancsa-istvant-a-heti-hetes-sztarjat-megtaposta-a-kakas-egy.htmlFogházba is kerülhet Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-rekasi-karoly-szinesz-elvette-egy-fotos-gepet-az-ugyeben-nyomoz.htmlEgész testében remegett Batánovics Lilihttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-alfoldi-robert-ket-mentoraltja-batanovics-lili.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.