Dömsödi Gábor máris új kötet megírásába kezdett. Az új célpont most egy ismert politikus lesz.


Még el sem csitultak a kedélyek Dömsödi Gábor Friderikusz és Hajdú serpája voltam című botránykönyve körül, máris érkezik a folytatás: az egykori tévés nekifogott a következő könyv megírásának - tudta meg a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Azt, hogy ezúttal kinek a magánéletét teregeti ki Dömsödi, egyelőre titok. Annyit elárult, hogy politikai szereplő, aki a bulvármédiában is elő szokott fordulni. "Az ötlet és a mű vázlata már megvan, de a könyvre még várni kell. Szeretném megtanulni, hogyan kell könyvet írni, mert nagyon megtetszett ez a dolog" - magyarázta a lapnak Dömsödi.

Endrei Judit: "Dömsödi letette a puttonyát"http://www.life.hu/legykepben/20131015-endrei-judit-egykori-mtvs-musorvezeto-drukkol-domsodi-gabornak-a-friderikusz.html Hajdú kipereli Dömsödit a gatyájából?http://www.life.hu/legykepben/20131014-domsodi-gabor-perekre-szamit-a-friderikusz-es-hajdu-serpaja.html Dömsödi Gábor: Savanyú a szőlőhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131014-szily-nora-sztarszerzo-interjuja-domsodi-gaborral-uj-konyve-hajdu-peter.html Interjú Dömsödi Gáborral, a frissen megjelent botrányos könyvérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131013-domsodi-gabor-interju.html Dömsödi most Friderikuszt alázzahttp://www.life.hu/legykepben/20131010-domsodi-gabor-musorvezeto-botranykonyveben-lerantja-a-leplet-friderikusz-sandor-showmanrol.html