Három páros verseng a TV2 Mr. és Mrs. című sztárpárshow-jának milliós nyereményéért: Varga Viktor és barátnője, Cynthia; Bárdosi Sándor és felesége, Ildikó és a tavalyi nyertes páros, Majka és Dundika. Két párnál a család és a szerelem áll az első helyen, ha nyernek.

Mindenképpen a családbővítésre koncentrál a Mr.és Mrs. két lehetséges nyertese. Varga Viktor énekes a megnyert milliókból hivatalosan is magához kötné Cinthyát. "Ha nyerünk, elveszem Cynthiát" - jelentette ki az utolsó adás felvételekor az énekes.

Forrás: Tv2

A másfél éve nősült Bárdosi Sándor tovább bővítené családját. Ők már az utódon gondolkoznak feleségével, Ildikóval. "Ha nyerünk, babaszobára fordítjuk, mert már éleslövészet van" - mondta nevetve a sportoló.

Forrás: Tv2

Dundikának és Majkának már van egy közös kisfia, Marián, viszont nem házasodtak még össze, így akár az esküvőjükre is fordíthatnák a nyereményt. "Las Vegasba megyünk, majd Dundika kezeli a pénzt" - nyilatkozta Majka, aki a szerencsejátékok városában egy gyorstalpaló esküvőn akár el is vehetné szerelmét, akivel már idén tavaszra tervezték az egybekelést, csak nem sikerült sor keríteniük rá. Állítólag Majka fukarsága miatt hiúsult meg a frigy, ugyanis a rapper sokalja a 4-5 millió forintot a 200 fős lakodalomra.

Forrás: Tv2

 

Kiszel Tünde elhatárolódik a pornótólhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-kiszel-tunde-krasznai-tundet-latna-az-xfaktoron-kivul-es-bozsek.html Forrnak az indulatok Csobot Adél körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131028-csobot-adelnak-az-rtl-ii-afterxenek-musorvezetojenek-bimbovillantasa-mellett-a.html Leprostizták Tornóczky Anitáthttp://www.life.hu/legykepben/20131030-tornocky-anitat-prostitualtnak-nevezte-egy-cikk.html Megvonja magától az ételt a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legykepben/20131030-karpati-rebeka-november-9i-miss-universe-vilagversenyre-keszul-moszkvaban.html