Nem éppen a legpozitívabb jelzővel illették a volt miniszterelnök, Medgyessy Péter nevelt lányát egy Budapesten élő angoloknak szánt portál cikkében. Az írás szerint a csinos és tanult magyar nők, mint amilyen Tornóczky Anita is, nem rettennek meg attól, hogy prostiként viselkedjenek.

Nemrég a Life.hu is hírt adott arról, hogy Budapestet a világ második legjobb városának választotta az egyik legszínvonalasabb brit utazási és életmódmagazin. Erre reagálva egy, a Budapesten élő angoloknak szóló portál gyűjtötte össze 25 pontban, hogy miért is nyerhette el fővárosunk ezt a címet. A cikk természetesen nem mentes az ironiától és fanyar humortól sem. Megemlíti például, hogy azért van annyi szuper késő éjszakáig nyitva tartó szórakozóhely, mert a fiatalok úgysem dolgoznak másnap, mert a legtöbbjük valószínűleg munkanélküli. Az egyik pontban arról van szó, hogy a vonzó és tanult magyar nők, Tornóczky Anitához hasonlóan, szívesen öltözködnek és viselkednek prostituáltként.

Forrás: http://www.pestiside.hu/

Anitát felháborította, hogy a kép ismerete nélkül ilyet írtak róla a portál szerkesztői. "Sok rossz tulajdonságom van, amit meg lehetne említeni, de azt, hogy közönséges lennék, biztosan nem. Nem hiszem, hogy egy prosti így öltözik és ilyen ruhát visel" - nyilatkozta a BorsOnline-nak, majd hozzátette, hogy az egyik leghíresebb magyar divattervező ruháját viselte a TV2 egyik késő esti műsorának forgatásán. "Ha az Operabálban viselném, fel sem tűnne senkinek. A cikk szerzője feltehetően személyes élményhalmazból táplálkozott, de ok nélkül személyeskedett."

 

Kerülték egymást Tornóczky pasijaihttp://www.life.hu/legykepben/20130713-tornoczky-anita-a-balaton-soundon-szorakozott-ott-volt-ferje-es.html Tornóczky Anita megmenti házasságáthttp://www.life.hu/szeress/20130321-tornoczky-anita-musorvezeto-cafolta-hogy-valik-ferjetol.html