Hatalmas árkülönbségek vannak a sírkertek között. A főváros legdrágább helye a Farkasréti temető - írja a Népszava.

A főváros legdrágább temetője a Farkasréti. Itt nyílt meg az Angyalok kertje: egy luxusparcella, ahonnan belátni egész Budát és Pestet, ezért a hozzátartozók akár 3-4 millió forintos bérleti díjat is kifizetnek.

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor
A Farkasréti temető

Nem ritka az sem, hogy több mint tízmillió forint egy családi sírkápolna a nagyobb temetőkben, miközben egyre jellemzőbb, hogy a hozzátartozók nem tudják meghosszabbítani az átlagos sírhelyet. A magas árak miatt gyakori, hogy hazaviszik a hamvakat, a Budapesti Városüzemeltetési Központ arról tájékoztatta a lapot, hogy évente 1200-nál is több urnát adnak ki a temettetők megrendelésére. A legolcsóbb hamvasztásos, szórásos temetés 140 ezer forintba kerül, míg egy átlagos koporsós temetésért 300 ezer forintot is elkérnek. A működő temetőkben évi 130-140 ezer elhunytat temet el a négyszáz erre szakosodott vállalkozás.

Megmutatta kislányát Nkuya Soniahttp://www.life.hu/legykepben/20131029-a-tv2-egykori-megasztardontose-nkuya-sonia-megmutatta-kislanyat-a-babavilagban.html Peller Anna retteg a szüléstőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-peller-anna-szineszno-retteg-a-szulestol.html Szexkönyve miatt senkinek sem kell Szepesihttp://www.life.hu/legykepben/20131031-szepesi-nikolett-ket-szexkonyve-miatt-nem-tud-munkat-vallalni-a.html Forrnak az indulatok Csobot Adél körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131028-csobot-adelnak-az-rtl-ii-afterxenek-musorvezetojenek-bimbovillantasa-mellett-a.html Melleket kapott Pamela Berkitőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131030-a-tv2-edes-eleteben-babavaro-bulijara-melleket-kapott-pamela-berki.html