X-Faktor Csobot Adél szexi vörös haj piros szín visszafogottság cipzár After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adél a múlt heti After-X-ben nyújtott mellbimbóvillantás után váltott.

Halottak napja alkalmából a stylistok úgy döntöttek, Adélt állig becipzározva fekete ruhában küldik adásba. A haja viszont megidézte múlt heti piros ruháját. Lilu és Bence el is csodálkoztak, amikor az X-Faktor élő adásába kapcsolták a lányt.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Nézd meg a Life.hu képgalériáját és a szombat este legjobb pillanatait!

"Jézus Úr Isten" - kiáltott fel Bence, amikor meglátta kedvesét. "Látom összevesztél a fodrásszal" - viccelődött Adél piros haján a műsorvezető. Lilunak tetszett Adél extrém frizurája. "Nagyon jól áll" - áradozott.


Adél ezek után megígérte, hogy mindent megmutatnak az After-X-ben. "Ha az előző héthez képest tudsz még bármit Adél" - viccelődött Lilu, utalva Adél múlt heti szexi szerelésére.
A bejelentkezés végén Bence egy nagyot sóhajtott, vajon ráizgult a barátnőjére?

Meglepetéssel készülnek az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-az-rtl-klub-xfaktoranak-zenekara-a-fat-phoenix-magyar-nyelvu.htmlFaludy Fanny újra szerelmes és gyereket szeretnehttp://www.life.hu/legykepben/20131102-faludy-fanny-faludy-gyorgy-kolto-felesege-szerelmes-es-gyereket-akar.htmlTóth Vera kiszőkülthttp://www.life.hu/legykepben/20131030-toth-vera-a-megasztar-1-gyoztese-szokere-festette-a-hajat.htmlŐ lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.htmlPihennének és utaznának az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-az-rtl-klub-xfatoranak-versenyzoi-szabo-adam-a-bytheway-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.