Az énekesnő megdöbbentő családi titkot árult el az X-Faktor szombati adásában.

Tündét édesanyja egyedül nevelte. Tizenhárom évesen ugyan megkereste édesapját, de ő nem vett róla tudomást és elzavarta.

Forrás: RTL KLUB

"Édesanyám egyedül nevelt fel. Édesapám elhagyott minket. Tizenhárom évesen megkerestem. Láttam az arcán, hogy tudja ki vagyok, de letagadott a szemembe. Még anyut is letagadta, hogy együtt éltek 12 évig. Életemben nem sírtam úgy" - mesélte Tünde Gesztinek, aki megdöbbenve hallgatta a lányt.

"Őszinte vagy és ennek köszönheted, hogy tudsz közölni" - mondta Tünde produkciója után Péter. "A fiatalabb koromra emlékeztem a dal közben. Már nem hiányzik az apám, de régebben sok kérdőjel volt bennem. A dal ezeket az érzéseket hozta fel bennem" - vallotta be produkciója végén Tünde.

NÉZD MEG TÜNDE PRODUKCIÓJÁT!

 

Faludy Fanny újra szerelmes és gyereket szeretnehttp://www.life.hu/legykepben/20131102-faludy-fanny-faludy-gyorgy-kolto-felesege-szerelmes-es-gyereket-akar.html Tóth Vera kiszőkülthttp://www.life.hu/legykepben/20131030-toth-vera-a-megasztar-1-gyoztese-szokere-festette-a-hajat.html Ő lesz az X-Faktor igazi győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20131031-joos-istvan-a-megneoton-kiado-igazgatoja-szerint-evek-mulva-dol.html Pihennének és utaznának az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-az-rtl-klub-xfatoranak-versenyzoi-szabo-adam-a-bytheway-a.html Dés László: "Valaminek ki kell provokálnia az ihletet"http://www.life.hu/legykepben/20131031-des-laszlo-zenesszel-arenabeli-evfordulos-nagykoncertol-tobb-evtizedes-sikerrol-alkotas.html