Csézy és párja már túl vannak a lánykérésen és gőzerővel szervezik nyári esküvőjüket, azonban a trónörökös érkezésével még várni szeretnének.

Csézy az elmúlt évek magánéleti válságai után végre révbe ért.  18 évvel idősebb párjával, Lászlóval jövő nyáron kötik össze az életüket, ám a babaprojektbe csak ezután szeretnének belevágni. "Nagyon szeretnék kisbabát, de csak az esküvő után. Most se lenne semmi akadálya, de én szeretném betartani a sorrendet" - árulta el vágyait a visszafogott énekesnő az RTL Klub reggeli műsorában.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A ruhatervezéssel is foglalkozó Csézy az esküvő részleteiről is mesélt: "Eltökéltem, hogy saját magam szeretném megtervezni a ruhát, már készült is két menyasszonyi ruha a saját kollekciómból. Én a klasszikus vonalat képviselem, így a ruhám is ilyen stílusú lesz. Azt fogom majd végül választani, amelyik jobban áll. Egy 300 fős esküvőt szeretnénk, mert elég nagy a kedvesem családja, és a barátai körünk is. Egyszer tervezem a férjhez menést, úgyhogy szeretném, ha ez egy szép esemény lenne, de a helyszínt még nem döntöttük el. Egy kicsit komolyabb formában ugyan, de akár egy sátras lagzi sem elvetendő. Szerencsére ma már olyan lehetőségek vannak, hogy az ember bármit meg tud valósítani, amit akar."

Dömsödi szerint így szórakozott Friderikuszhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-friderikusz-sandor-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-vezetoje-kokuszillatban.html Ilyen ruhában vadít halloweenkor a magyar DJhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-voksan-virag-playmatemodelldj-a-facebookjan-mutatta-meg-hogy-milyen-rendornonek.html Két nő szendvicsben lazította Szabó Ádámothttp://www.life.hu/legykepben/20131102-szabo-adamot-az-xfaktor-versenyzojet-toth-gabi-es-enektanara-orsi.html Krasznai Tündét letagadta az apjahttp://www.life.hu/legykepben/20131102-krasznai-tundet-az-xfaktor-versenyzojet-letagadta-edesapja.html