A 18 éves fiatal holttestére vasárnap délután találtak a Vadaskert és a vasúti sínek között - írja a Baon.hu.

A portál úgy tudja, hogy a holttestre a vasúti sínek mellett lévő oszlopon bukkantak Kecskeméten a Műkertvárosban. A 18 éves lány valószínűleg öngyilkosságot követett el és egy cipőfűzővel akasztotta fel magát. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Forrás: Thinkstock
Illusztráció

A lányt a közelben lévő idősek otthonának egyik alkalmazottja vette észre. Azonnal szólt a mentőknek, de a lány életét már nem tudták megmenteni. A holttestet - miután áramtalanították az oszlopon futó magasfeszültségű vezetékeket - a tűzoltók emelték le. 

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!


Tóth Gabi könnyek között búcsúzotthttp://www.life.hu/legykepben/20131104-toth-gabi-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-sirva-bucsuzott-szikora.html Beszólt a nézőknek az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20131104-az-rtl-klub-xfaktoranak-negyedik-elo-showjabol-szikora-robert-mentoraltjai.html Dömsödi szerint így szórakozott Friderikuszhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-friderikusz-sandor-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-vezetoje-kokuszillatban.html Két nő szendvicsben lazította Szabó Ádámothttp://www.life.hu/legykepben/20131102-szabo-adamot-az-xfaktor-versenyzojet-toth-gabi-es-enektanara-orsi.html Csobot Adél visszavetthttp://www.life.hu/legykepben/20131102-csobot-adel-enekesno-az-afterx-musorvezetoje-visszafogott-fekete-ruhaban-jelent.html