betegség műtét orvos Andy Vajna Palácsik Tímea kórház rák Vajna Tímea gyógyulás kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon lesz-e elég ereje Vajna Tímeának ápolnia 38 évvel idősebb férjét, Andy Vajnát, aki egyszer már leküzdte a rákot? Felesége már felkészült és némi gyakorlatot is szerzett, ugyanis a producernek több eltitkolt műtétje is volt az elmúlt években.

"Sok műtétjénél jelen voltam, amiről nem tudnak. Amerikában még a volt felesége is ott volt. Hajnali 5-re vittem be és másnap délutánig mellette voltam" - árulta el Tímea, aki elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy férjét akár hosszasan ápolja.

"Erős vagyok, tisztelem az embereket, nem finnyás hozzányúlni valakihez" - vallotta be az öngyilkosságon is gondolkodó Tímea a Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA

Vajna négy éve már leküzdte a rákot, erről őszintén a DTK show-ban beszélt. A producer a véletlennek köszönheti, hogy kiderült a betegsége. A hatvan év felettieknek javasolt, kötelező rutinszűrésen vett részt, egy ilyen vizsgálat után közölték vele az orvosok: nagyon nagy a baj, súlyos beteg, rákja van. Bármit hajlandó volt megtenni a gyógyulásért.

"Az első orvos, akinél jártam, azonnali műtétet látott indokoltnak. A másik orvos csak a kemoterápiában hitt, a harmadik a sugárkezelésben, a negyedik azt mondta, kicsi kemo, utána operáció, az ötödik előbb az operáció, utána a sugár. Mindenkit meghallgattam, de a végén mégis csak nekem, akinek fogalmam sem volt a betegségről, a gyógyításáról, kellett döntenem. Két hónapon át mondhatni orvosi tanulmányokat végeztem, elolvastam a betegségemről mindent, ami csak hozzáférhető, aztán Németországban, Frankfurtban ráakadtam egy orvosra" - mesélte korábban egy magazinnak a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos. A házaspár öt év múlva gyereket is szeretne.

A süllyesztőben végzik az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131104-szigeti-ferenc-a-karthago-egyuttes-frontembere-szerint-a-sullyesztoben-vegzik.htmlCaramel: "Megtisztelő, hogy példakép lehetek"http://www.life.hu/legykepben/20131104-az-rtl-klub-xfaktoraban-csordas-akos-peldakepe-caramel-dalat-a.htmlBozsek Márk: "Nem voltam jó"http://www.life.hu/legykepben/20131104-bozsek-mark-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-a-baratok-kozt.htmlÖngyilkosságon gondolkodott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20131104-vajna-timea-andy-vajna-felesege-ongyilkos-akart-lenni.htmlKovács Ágnes ott van a legjobbak közötthttp://www.life.hu/legykepben/20131104-kovacs-agnes-olimpiai-bajnok-uszonot-bevalasztottak-a-hiressegek-csarnokaba.htmlHujber: "Nem csapom a szelet Détárnak"http://www.life.hu/legykepben/20131104-hujber-ferenc-szinesz-nem-csapja-a-szelet-detar-enikonek.htmlCsordás Ákos: "Szégyellem magam"http://www.life.hu/legykepben/20131104-az-rtl-klub-xfaktoraban-toth-gabi-mentoraltja-csordas-akos-ejette.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.