Tehetséges és öntörvényű. Bár Danics Dóra megosztja a nézőket, nagyon sokan akár a végső győzelemesélyest látják benne. A fiatal énekesnő a mentoroktól talán a legtöbb kritikát "manírosságáért" kapja, ám a Life.hu-nak elmondta, így érzi teljesnek a produkcióit.


Már az élő show-k előtt is arról beszélt Danics Dóra, hogy x-faktoros dalait úgy szeretné kiválasztani, hogy azok kultúrát közvetítsenek a nézők felé. Ahogy fogalmazott, a Mentorok háza-beli előadása, a Bájoló teljesen a lelkéből fakad, a személyiségét tükrözi. Most, a negyedik döntő után úgy nyilatkozott, szerinte sikerült azon az úton maradnia, amit kitűzött magának: mondandójában a Márti dala, hangulatában legutóbbi produkciója, a Joplin-feldolgozás áll hozzá a legközelebb.

Forrás: RTL Klub
Bájoló és Janis Joplin 

Dórának mind a mentorok felől, mind a nézők oldaláról gyakran kell találkoznia azzal a kritikával, hogy manírosnak tartják az előadásait, ő azonban úgy érzi, ezen nem tud, és nem is akar változtatni. "Nem tudok mindenkinek megfelelni, ez is én vagyok. Egy dal szerintem akkor jó, ha nemcsak el van énekelve, hanem elő is van adva, kicsit el van játszva. Számomra ez így komplex" - vélekedik.

Az énekes arról is beszélt, hogy természetesen ad Alföldi Róbert kritikájára, ám csak akkor, ha azt helyénvalónak érzi. "Az adás után többször is visszanézem a produkciómat, van, amikor nem értek egyet az értékelések minden szavával, persze sokszor igazuk van a mentoroknak" - vélekedik Dóra, aki öntörvényű viselkedéséért, szuverenitásáért és Krasznai Tündével való barátságáért a Facebookon is kap nem éppen hízelgő megjegyzéseket.

"Nem mindegy, kivel barátkozol, mert abból téged is megítélnek. Tudod, kiről beszélek. Szavazatokat veszthetsz. Értsd! A másik pedig, hogy lemegy a TV-ben, hogy ellene mondasz a mentornak. Ennél okosabb vagy. Legalább felvételkor viselkedj. Ezzel is szavazatokat vesztesz. A személyiséged nem fog csorbát szenvedni, legalább beszélj anyukáddal és kérd ki a tanácsát. Régebb óta mozog ilyen közegben és okosakat fog mondani. Kicsit húzd meg magad és legyél jópofibb, rugalmasabb. Ha befutsz, majd leszel önálló... Ha okosan barátkozol és jókat mondasz, akkor jó leszel. Később bánni fogod. Szerintem" - írja példaként a tanácsait az egyik néző.

Akarjuk Danics Dóra gyönyörű nyakláncait!http://www.life.hu/legytrendi/20131031-divat-es-trend-az-xfaktor-enekesnoje-danics-dora-nyaklancai-nagyon.html Depressziós lesz Danics Dóra nélkül a barátjahttp://www.life.hu/legykepben/20131022-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-danics-dora-kutyajaval-sarival-koltozott.html Danics Dóra nem gondol a győzelemrehttp://www.life.hu/legykepben/20131010-az-rtl-klub-xfaktorjanak-versenyzoje-danics-dora-mentorarol-geszti-peterrol.html A süllyesztőben végzik az x-faktorosokhttp://www.life.hu/legykepben/20131104-szigeti-ferenc-a-karthago-egyuttes-frontembere-szerint-a-sullyesztoben-vegzik.html Beszólt a nézőknek az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20131104-az-rtl-klub-xfaktoranak-negyedik-elo-showjabol-szikora-robert-mentoraltjai.html Drámai események az X-faktor 4. élő adásábanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131103-xfaktor-4-elo-adas.html