műsorvezető internetes vásárlás Japán cseresznye Lilu álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liluról kiderült, hogy Japán szerelmese, ráadásul életének egyik álma, hogy az ország jelképét, a cseresznyefa-virágzást egyszer személyesen is láthassa - tudta meg a Life.hu.

A műsorvezető már gyermekkora óta rajong a lenyugvó nap országáért, az ott élő emberekért és a kultúráért. Nagy álma, hogy egyszer eljusson oda.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Gyermekkorom óta rajongok Japánért, a kultúrájáért, és mindenért, ami az országoz kapcsolódik. Sok-sok évvel ezelőtt láttam egy filmet a cseresznyefa-virágzásról, amiről azóta álmodom. Nem halhatok meg addig, amíg egyszer nem jártam ott, és nem láttam személyesen ezt a csodát. Gyerekkorom óta gyűjtök és elolvasok mindent, ami Japánhoz kapcsolódik. Tíz évig kutattam egy könyv, a Tokyo Underground után, bejártam az összes antikváriumot, végül a férjem az interneten bukkant rá. Annyira feldobott, hogy végül csak sikerült ezt a kincset megszereznie, hogy egy percig sem haboztam és elvállaltam, hogy én legyek az Internetes Vásárlás Napja mozgalom nagykövete" - mesélte lelkesen Lilu.

Cseresznyefa-virágzás:

A legenda szerint a Fuji-hegység istennője, Konohana Sakuya Hime, tavasszal életre kelti a halott virágokat, melyek életképességnek legfőbb szimbóluma a cseresznye virág - a sakura. A cseresznyevirág apró szirmai az élettől elválaszthatatlan mulandóságot, a folyamatos megújulás, az újjászületés körforgását szimbolizálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.