Rába Timi kisfia ellopta a show-t édesanyjától

modell kisfiú szakácskönyv főzés Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rába Tímea hiába választotta ki ezoterikusan a legjobb fényszögeket az otthon ízeit bemutató szakácskönyvének bemutatójára. Az egykori szépségkirálynő, aki ma már háromgyermekes édesanya, a jó hangulatú főzőcskén konkurenciát kapott.

Hiába kellett volna Timire figyelnie a meghívottaknak, ez nem volt olyan egyszerű. Legkisebb gyermeke, a hatéves Noel akarva vagy akaratlanul folyamatosan a középpontba került. A csibész kissrác egy percig sem tudott békésen üldögélni: vagy nővérével, Ninával együtt főzőcskézni a színpadon, mint ahogy ez a tervben szerepelt. Addig bohóckodott, amíg minden szem rá nem szegeződött. Hol a mikrofonba énekelt vagy kiabált szülei közismert, az eseményen jelen lévő barátait szólítva, hol pedig csak a földön produkálta magát. A Life. hu fotósa megörökítette a kissrác vidám pillanatait.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg Noel huncutságait galériánkban!

A szakácskönyvvel kirukkoló Timi feladta ezoteriával foglalkozó stúdióját, helyette barátai biztatására írásba fogott.

"Az ezotéria továbbra is jelen van az életemben, de mindig hozza az élet, hogy mivel kell foglalkoznom. A szív, a lélek és a szeretet a szakácskönyvemben is benne van. A főzés nálunk egy közös program, hozzátartozik a családi mindennapokhoz, Nina megterít és lepakol, Márk a bepácolt húst megsüti, amíg én a salátát készítem. De nem főzök mindennap, hiába is igényelné a családom, leszoktattam őket. A három gyereket fél kettőtől este nyolcig navigálom, naponta gyakran száz kilométert megyek Diósd, Törökbálint, Érd körzetében. A délelőtt szól csak rólam, utána teljesen az övék vagyok" - mesélte Timi, aki azt is elárulta, hogyan fogják elosztani a könyvből származó bevételt a családban. "Ami a férjemé az enyém is, ami az enyém, az meg az enyém" - nevetett a bombaformában lévő anyuka.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kattints a képre, és nézd meg galériánkban, hogy ünnepelték Timit!

Dühösek a rajongók - Petíció a ByTheWayérthttp://www.life.hu/legykepben/20131105-az-rtl-klub-xfaktoranak-bytheway-rajongoi-ujra-akarjak-szamoltatni-a.htmlTallós Rita: "Jogom van rosszul kinézni"http://www.life.hu/legykepben/20131105-tallos-rita-ugy-erzi-hogy-50-ev-folott-joga-van.htmlTöbb nőt szédít egyszerre a sármos színészhttp://www.life.hu/legykepben/20131031-nagy-sandor-szinesz-a-madach-szinhaz-poligamy-daranjaban-het-not.htmlDanics Dóra nem akar mindenkinek megfelelnihttp://www.life.hu/legykepben/20131105-danics-dora-az-rtl-klub-xfaktoranak-nem-akar-megfelelni-alfoldinek.htmlMajka évekig jogsi nélkül vezetetthttp://www.life.hu/legykepben/20131105-majka-rapper-tobb-even-at-jogositvany-nelkul-vezette-autojat.htmlStohl Andrásnak beolvastak lányaihttp://www.life.hu/legykepben/20131105-stohl-andras-szinesz-lanyai-haragudtak-ra-a-legjobban-miutan-ittasan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.