A humorista hamarosan a 60. születésnapját ünnepli. Kollégái humorbonbonnal lepték meg az ünnepeltet és örültek, hogy nem küldte el őket a francba.

Fábry Sándor november 20-án ünnepli a kerek évfordulót. A humoristát többek közt Badár Sándor, Dombóvári István és Aranyosi Péter köszöntötte, de a showman nem ájult el a gesztustól - tudta meg a Bors. "Fábry nem szereti a meglepetéseket, pedig ez csak egy szakmai megemlékezés volt. Az emberit majd később fogjuk tartani, amikor ő úgy érzi, hogy eljött az ideje, és elhív minket egy étterembe" - mondta viccesen Aranyosi Péter.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

"Eleve nem lehet őt meghatni ilyennel. Azt kell, hogy mondjam, az is nagy dolog volt, hogy nem küldött el minket az anyánkba. Az átlagember ezen megsértődne, de mi tudjuk, hogy ezt szeretetből szokta nekünk mondani" - mesélte Péter, aki úgynevezett "fábryzmusokat" adott elő társaival az ünnepelt tiszteletére. "Ezek olyan mondatok, amelyek csak Fábryra jellemzőek, mint például ez: 'Mész a Rózsa Gyurihoz mikrofonállványnak"',vagy ez: 'Anyagodat megkaptam, iktattam. A kukában találod' - magyarázta a humorista. "Most is azzal köszönte meg a törődést, hogy ebből is látszik, milyen nehéz műfaj a megemlékezés. Minket ezzel ott már azonnal le is alázott, amire úgy vágtunk vissza, hogy a temetéseden jobbak leszünk, Sanyi. Erre ő csak annyit reagált, hogy el is várja" - mesélt a köszöntés részleteiről Aranyosi.

Uhrin Benedek egyenesbe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/20131107-uhrin-benedek-tancdalenekes-megsem-kerul-az-utcara-vegre-tudja-fizetni.html Mádai Vivien máris igent mondana a pasijának?http://www.life.hu/legykepben/20131108-madai-vivien-uj-szerelmerol-mesel-akinek-igent-mondana.html 12 millió embert fenyeget a Haiyan-tájfunhttp://www.life.hu/legykepben/20131108-megerkezett-a-haiyantajfunja-a-fulopszigetekre.html Tornóczky Anita bevallotta: külön él a férjétőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131108-tornoczky-anita-kulon-el-ferjetol-szini-belatol.html Ezreket költöztettek el tájfun miatt a Fülöp-szigetekenhttp://www.life.hu/legykepben/20131107-termeszeti-katasztrofa-ezreket-koltoztettek-el-tajfun-miatt-a-fulopszigeteken.html