betegség Bruno Mars TV2 Sztárban sztár Nika némaság hangszál Veres Mónika énekesnő fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívüli élményben volt része a Sztárban sztár énekesnőjének, Nikának. Ma este Bruno Mars amerikai világsztár bőrébe bújik, akinek tegnap este még őrjöngött a koncertjén, majdnem vesztére.

Majdnem elvesztette az énekhangját Nika, aki tegnap este annyira belelendült az éneklésbe Bruno Mars koncertjén, hogy elfeledkezett róla, másnap neki kell színpadra állnia az amerikai világsztár bőrébe bújva.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

"Csak három nappal ezelőtt sikerült jegyet szereznem az esti koncertre, ami életem legnagyobb élménye volt. Ennyi embert még soha nem láttam őrjöngeni, még az ülőhelyeken is felállva énekeltek. Az első fél órában szinte potyogtak a könnyeim a meghatottságtól, ekkora sztár koncertjén még sohasem voltam. A lazasága, a közvetlensége teljesen magával ragadott, ezt szeretném én is színpadra vinni. Persze érthető, hogy folyton mosolygott, több ezer ember ünnepelte, rajongott érte. Érdekes, pont azt a számot nem énekelte el, amit én ma előadok. Úgy értelmeztem, hogy ezt most átadta nekem" - nevetett Nika.

Repülni tanul Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20131108-katalin-cambridge-hercegnoje-nagypapaja-nyomdokaiba-lepve-repulni-tanul.htmlSzexszel gyógyul Cynthiahttp://www.life.hu/legykepben/20131108-varga-viktor-enekes-szexszel-gyogyitja-a-rakbeteg-cynthiat.htmlGáspár Laci magához költöztette kislányáthttp://www.life.hu/legykepben/20131108-gaspar-laci-magahoz-koltoztette-lanyat-mirit.htmlUhrin Benedek egyenesbe kerülthttp://www.life.hu/legykepben/20131107-uhrin-benedek-tancdalenekes-megsem-kerul-az-utcara-vegre-tudja-fizetni.htmlMádai Vivien máris igent mondana a pasijának?http://www.life.hu/legykepben/20131108-madai-vivien-uj-szerelmerol-mesel-akinek-igent-mondana.html12 millió embert fenyeget a Haiyan-tájfunhttp://www.life.hu/legykepben/20131108-megerkezett-a-haiyantajfunja-a-fulopszigetekre.htmlKönyékig gipszben áll színpadra Nótár Maryhttp://www.life.hu/legykepben/20131107-notar-mary-begipszelve-all-a-sztarban-sztar-szinpadara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.