Az X-Faktor nézőit megosztotta a hír, hogy Bozsek Márk kijelentette, nem bírja a nyomást, és kiszáll a tehetségkutatóból. Az RTL Klub műsorkészítői úgy döntöttek, a múlt héten kiesett csapat, a ByTheWay folytathatja a versenyt.

Amíg a tegnap esti Fókusz után csupán találgatni lehetett, hogy vajon miképpen változik meg Bozsék Márk távozásától az X-Faktor menete, késő estére megszületett a döntés. Schiwert-Takács László krea­tív főszerkesztő a Blikknek elmondta, Bozsek döntése után két lehetőség is felvetődött a műsor folytatására vonatkozóan, s hogy a legegyértelműbb variációs lehetőséget vették figyelembe.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Lehetne kevesebb versenyzővel folytatni, de akkor nem tartana addig a műsor, ahogy terveztük, ezért azt a döntést hoztuk Herman Péter ­kreatív producerrel és Kolosi Péter programigazgatóval, hogy az utolsó kiesőt, vagyis a ByTheWayt hozzuk vissza. Az X-Faktor szabályai ezt megengedik, ez a logikus megoldás" - mondta Schiwert-Takács, akit nem ért váratlanul Bozsek döntése.

"Már a múlt szombati adás után el volt szontyolodva. Azt mondta, nem akar senkit cserbenhagyni. Aztán lelkiismeret-furdalása volt, hogy vasárnap nem ő párbajozott, hanem a ByTheWay. Bátor volt azzal, hogy átadta a helyét olyannak, akit magánál jobbnak érzett" - tette hozzá a napilapnak a kreatív főszerkesztő.

 

Visszatér az X-Faktorba a ByTheWayhttp://www.life.hu/legykepben/20131109-az-rtl-klub-xfaktorabol-bozsek-mark-kiszallt-helyette-visszater-a.html Dühösek a rajongók - Petíció a ByTheWayérthttp://www.life.hu/legykepben/20131105-az-rtl-klub-xfaktoranak-bytheway-rajongoi-ujra-akarjak-szamoltatni-a.html A ByTheWay esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131103-a-bytheway-esett-ki-az-xfaktor-negyedik-versenyhetvegejen.html Csordás Ákos és a ByTheWay fog párbajoznihttp://www.life.hu/szorakozz/20131103-csordas-akos-es-a-bytheway-fog-parbajozni-az-xfaktor-negyedik.html Az X-Faktorért tért haza a ByTheWay énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20131028-az-rtl-klub-xfaktoraban-a-bytheway-toto-africa-cimu-dalat.html Sokkolta az MDC kiesése a ByTheWaythttp://www.life.hu/legykepben/20131015-az-rtl-klib-xfaktoranak-zenekarat-a-bythewayt-sokkolta-az-mdc.html