Az RTL Klub X-Faktorában ismét párbajozott Tóth Gabi egyik mentoráltja. Bár Szabó Ádám győztesen került ki a megmérettetésből, az énekesnő elárulta, nagyon megviseli, hogy minden vasárnap aggódnia kell valamelyik "fiáért".

Szabó Ádám a Life.hu-nak elmondta, ő maga is érezte, hogy a szombati produkciója nem sikerült úgy, ahogyan szerette volna, így számított a párbajra.

"Borzasztó volt éppen a duettpartneremmel párbajozni. Már a színpadon, amikor kiderült, hogy én jutottam tovább, bocsánatot kértem tőle. Rossz érzés volt egy nőt kiejteni" - mesélt érzéseiről Ádám, és hozzátette, nem bánja, hogy párbajozott, ugyanis előbb-utóbb majdnem biztos, hogy mindenki sorra kerül.

Forrás: RTL Klub


"Benne volt a pakliban, hogy Ádámot küldik párbajozni a nézők. A próbákon valóban jobban teljesített, mint az élő adásban. Nagyon unom, nagyon fárasztó, hogy minden vasárnap párbajoznunk kell" - nyilatkozta Tóth Gabi, aki arról is mesélt, hogy amióta elindult a műsor, az X-Faktor tölti ki minden idejét.

 

Batánovics Lili megkönnyebbülthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-xfaktorabol-alfoldi-robert-mentoraltja-batanovics-lili-esett.html Pucérkodás az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-istenes-bence-meggondolatlan-igeretet-tett-a-fat-phoenixnek-az-xfaktorban.html Alföldi szerelmet vallott Danics Dóránakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-alfoldi-szerelmet-vallott-danics-doranak-az-rtl-klub-xfaktoraban.html "Ótvar, gyenge hang" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoranak-otodik-elo-showjaban-visszatert-a-bytheway.html Duettpartnerével is kiszúrt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoraban-nehez-dolga-lesz-annak-a-versenyzonek.html