Az egyik legnagyobb példányszámban eladott brit lap információi szerint a 38 éves egykori focista neve is ott szerepel II. Erzsébet királynő újévi kitüntetési listáján.

A Sir előnév viselésére lesz jogosult David Beckham, akit ezentúl a Sir David Beckham megnevezés illet. Ráadásul felesége, Victoria sem marad ki a jóból: az egykori Spice Girls lánybanda tagja nemsokára igényt tarthat a Lady Beckham megszólításra - írja az MTI.

Forrás: AFP

A The Sun brit magazin információi szerint már folynak az ilyenkor megszokott háttérvizsgálatok: a legendás labdarúgó pénzügyeit ellenőrzik. Ha pedig ezt is rendben találják, semmilyen más akadályra nem kell számítania a britek egyetlen olyan profi labdarugójának, aki négy ország színében nyert bajnokságokat.

Ráfér a jó hír David Beckhamre: a 38 éves visszavonult sportoló nemrég veszítette el szeretett nagymamáját, Peggy Westet. Az asszony, akihez Davidet állítólag nagyon szoros viszony fűzte, stroke következtében hunyt el. 83 éves volt.

Ki más? David Beckham a legstílusosabb férfihttp://www.life.hu/legytrendi/20131108-david-beckham-egykori-sztarfocistat-valasztottak-a-legstilusosabb-ferfinek-a-gq.html David Beckham valójában nem is szexihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131025-a-mely-hangu-ferfiak-szexisebbek.html Autóbalesetet szenvedett David Beckham és fiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131028-david-beckham-brit-valogatott-focista-es-fia-brooklyn-beckham-autobalesetet.html Focista lesz a Beckham lányból?http://www.life.hu/anyaskodj/20131022-harper-seven-beckham-david-es-victoria-beckham-lanya-egy-kaliforniai.html Randija volt David Beckham kislányánakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131004-david-beckham-kislanya-harper-a-jatszoteren-randizott-molly-sims-modell.html