Az X-Faktor versenyzői közül volt, aki észrevette, hogy Bozsek Márk lelki válságban van, de akad, akinek nem tűnt fel, hogy versenytársuk már másképp viselkedik.

Mint már megírtuk, Bozsek Márk egyedül Danics Dórával osztotta meg terveit, hogy kiszáll az X-Faktorból. A lány megpróbálta lebeszélni versenytársát a meggondolatlan lépésről, de sikertelenül. Ahogy fogalmazott: "Még mindig dühös vagyok Márkra". Dóra véleményét osztja, a hétvége kiesője, Batánovics Lili is, aki azt nyilatkozta, hogy nem érti Márkot és nagyon dühös rá.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Péterffy Lili, aki egész héten készült az énekessel való duettjére elárulta, semmit nem vett észre a fiún. "Nem is sejtettem, hogy mire készül. Mehetett volna a csütörtöki Bruno Mars-koncertre, de kihagyta, mondván, hogy jól akar szerepelni szombaton" - elevenítette fel Lili a történteket.

Szabó Ádám arról mesélt, hogy Márk többször is mondta az elmúlt héten, hogy fáradt. "De hát mindenki fáradt volt. Soha nem gondoltam volna, hogy pont ő adja fel a versenyt. Kicsit csalódtam benne: miért nem mondta, hogy szorong, akkor jobban odafigyeltünk volna rá" - mondta el az egykori harmonikás, és hozzátette, rengeteget forgatott Márk a Barátok köztben, alig volt otthon.

Bozsek Márk kilépése a legnagyobb hatással a visszatérő ByTheWayre volt. A srácok elmondták, hogy először el sem hitték, hogy velük történik ez, de ettől függetlenül szerették volna rábeszélni versenytársukat, hogy maradjon.

 

Pokorny Lia Bereczkiről beszélthttp://www.life.hu/legykepben/20131112-pokorny-lia-bereczki-zoltannal-valo-baratsagarol-beszelt-katz-david-videojaban.html Toncsival csalta nejét Delhusahttp://www.life.hu/szeress/20131112-nem-csak-az-elso-emelet-zeneszevel-bogdan-csabaval-de-delhusa.html Újra együtt Csobot Adél és Isteneshttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-az-rtl-klub-vunderson-es-zuperszexi-cimu-musoraban-csobot-adel.html Megbocsátott nője VV Cristofelnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131111-az-rtl-klub-fokuszabol-kiderult-megbocsatott-noje-a-veresert-vv.html Hódi Pamelának fáj a szoptatáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20131111-a-tv2-edes-eleteben-mondta-el-berki-krisztian-menyasszonya-hodi.html Tóth Gabi elnézést kérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-toth-gabi-az-rtl-klub-fokuszaban-kert-elnezest-amiert-kinevette.html