Vágó István Kasza! (tévéműsor) Havas Henrik hűtlenség Kasza Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibor Havas Henriket arról faggatta műsorában, hogy mi az a momentum, amikor elmegy a kedve az ismerkedéstől. A Tanár úr a kérdésre egy régi történettel válaszolt.

"Engem egy dolog zavart mindig, hogy ha ismerem a férjét" - jelentette ki Havas. "Ez a hülye Vágó" - kezdett bele a sztoriba. "Egy bulvárlapban címlapsztorit csinált abból, hogy a feleségével egy éjszaka SMS-eztünk. Miközben abszolút ártatlanok voltunk. Hát normális az ilyen?" - tette fel a költői kérdést.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Havasnak az eset óta eléggé a bögyében lehet a kvízprofesszor, ugyanis nem először ragadja meg az alkalmat arra, hogy nyilvánosság előtt csináljon hülyét Vágóból. Saját videoblogjában például így eleveníti fel a történteket: "Megjegyzem, volt már elég bajom féltékeny férjekkel, de olyan hülyével, mint Vágó, aki még híreszteli is, hogy a felesége más iránt vonzódik, még nem találkoztam. De Judit okos asszony, azt a néhány évet, ami még Vágóval hátravan, már fél lábon is kibírja" - mesélte. Havas azt külön kiemelte, már az különösen kínos, hogy Isván a feleségét nyuszinak hívja.
A teljes videót itt nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.