Közösségi oldalán jelentette be húsvétkor Gerendás Péter, hogy befejezi itthoni tevékenységét, és más országban próbál szerencsét. Az 56 éves zenész azonban maradt, és döntése okát magyarázza.

Hatalmas vitát generált fél évvel ezelőtt Gerendás Péter Facebook-bejegyzése, miszerint elhagyja Magyarországot. A dalszerző-énekest a közéleti szereplők közül sokan a védelmükbe vették, és civil szerveződések is indultak, annak érdekében, hogy itthon tartsák. Gerendás maradt. Most a TV2 Aktívjában mesélt döntése okáról.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"A változás bennem keletkezett, nem a körülmények változtak meg. Amit leírtam akkor, abban a búcsúlevélben, ami miatt el akartam menni, azt most is így gondolom. Amiért mégis maradtam, azokat megénekeltem dalban. Az összes kérdésre azokban válaszolok. A művész a szeretetből építkezik, és ha 999 ember biztosít a szeretetéről, és egyetlenegy nem, akkor azon az egyen kesereg az ember. Én megpróbálok a 999-re koncentrálni, azokra, akik biztatnak, támogatnak" - jelentette ki Gerendás.

Berki Krisztián közelében megnyugszik kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131113-a-tv2-aktivjaban-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanyukrol-natasa.html Elképesztően édes Ördög Nóra kutyájahttp://www.life.hu/legykepben/20131112-elkepesztoen-edes-ordog-nora-kutyaja-nanasi-pal-fotoja.html Bozsek Márk karambolozotthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131112-az-rtl-klub-xfaktorabol-kiszallt-versenyzo-bozsek-mark-karambolozott.html Bódi Sylvi macskával pózolhttp://www.life.hu/szepulj/20131112-bodi-sylvi-macskaval-pozol-es-a-facebookjan-osztja-meg-a.html Nem figyeltek eléggé Bozsek Márkra?http://www.life.hu/legykepben/20131112-igy-velekednek-az-xfaktorosok-bozsek-markrol.html Pokorny Lia Bereczkiről beszélthttp://www.life.hu/legykepben/20131112-pokorny-lia-bereczki-zoltannal-valo-baratsagarol-beszelt-katz-david-videojaban.html