Az áldozatra a főváros VII. kerületében, az utcán bukkantak. Valószínű, egy hajléktalanról van szó.

Holttestet találtak a rendőrök szerda hajnalban a főváros VII. kerületében, az utcán. A hír24.hu értesülése szerint a testre, amely egy műanyag zsákban volt, a Péterfy Sándor és a Rottenbiller utca találkozásánál bukkantak a rendőrök.

A portál úgy tudja, az áldozat egy hajléktalan lehet, aki valószínűleg műanyag zsákkal próbálta védeni testét a hidegtől. Az ORFK kommunikációs szolgálata az MTI érdeklődésére csupán annyit közölt, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet.

 

Csatasorban a magyarok a tájfun térségébenhttp://www.life.hu/legykepben/20131113-a-baptista-szeretetszolgalat-emberei-megerkeztek-a-fulopszigetek-tajfun-sulytotta-teruletere.html Kikészült Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20131113-liptai-claudiat-megviselte-hogy-a-birosag-bunozonek-kialtotta-ki.html Elképesztően édes Ördög Nóra kutyájahttp://www.life.hu/legykepben/20131112-elkepesztoen-edes-ordog-nora-kutyaja-nanasi-pal-fotoja.html A Vörös tér kövére szögelte heréit egy pucér férfihttp://www.life.hu/legykepben/20131112-pyotr-pavlensky-performansz-muvesz-a-voros-ter-macskakovere-szogelte-herezacskoit.html