Úgy tűnik, Antóniának tényleg nincsenek titkai gyermeke előtt. Vajon Babika haszonnal forgatja majd a mama szextitkait is kiteregető kötetet? 

Facebookján örömködik Bálint Antónia nemsokára megjelenő könyve miatt. "Sírok. Megkaptam az első könyvet a nyomdából. Egy futár hozta. Most tartom először a kezemben. A szívemhez szorítottam, vettem egy mély levegőt. Igen! Ez könyv. Gyönyörű! És az első szótól az utolsóig őszinte és igaz. És nincsenek benne hálószobatitkok, nem ezért íródott. Nem is azért, hogy bárkit megbántsak. Nem is bántok benne egy volt társamat sem. Büszke vagyok rá! Nagyon! Odaadtam a kislányomnak, és csak annyit mondtam neki, hogy ez a tiéd, ezt neked csináltam" - posztolta Toncsi, aki egyelőre egyedül örül annak, hogy az írást nyomtatásban látja.

Forrás: Facebook/Bálint Antónia

Legalábbis az előzetes reakciók szerint. Ráadásul Delhusa Gjon szerint nem kevesen vannak, akiknek viselt dolgai napvilágra kerülhetnek, hiszen - ahogy fogalmazott - Toncsi nagyon is szerette az életet.  Sarka Kata például egyenesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Antónia Hajdú Péternek is szentel néhány sort a könyvben, amit a következőképpen reagált le: "Akinek nincs normális családja, annak fogalma sincs, milyen, amikor a harmóniába, ami mindennap körülveszi őket, belerondít valaki egy ilyen mocsoksággal. Szégyen és fertő".

Már az sem teljesen világos, hogy Toncsi az önkifejezésnek miért ezt a módját választotta, az azonban teljességgel érthetetlen, hogy miért Babikának ajánlja azt a könyvet, amely állítólag olyan fejezeteket is tartalmaz, mint hogy az egykori szépségkirálynő csak szexre kellett Szandi férjének, Bogdán Csabának.

 

Hargitai Bea hatalmasat villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20131114-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-hargitai-bea-hatalmasat-villantott-majd.html Ezért maradt itthon Gerendás Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20131113-gerendas-peter-zenesz-husvetkor-a-facebook-oldalan-jelentette-be-hogy.html Szexi elítéltnek öltöztek a Hal a tortán szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131113-szexi-eliteltnek-oltozott-a-supertv2-hal-a-tortanjanak-ket-szereploje.html Kasza műsorában alázta Havas Vágóthttp://www.life.hu/legykepben/20131113-a-tv2-kasza-cimu-musoraban-meselte-havas-henrik-hogy-vago.html Híres mamájával énekel Danics Dórahttp://www.life.hu/szorakozz/20131113-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoje-danics-dora-edesanyjaval-a-humorista.html Így látja a szakember Bozsek Márk összeomlásáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-a-lifehu-eletvezetesi-tanacsadoja-bozsek-mark-xfaktorbol-valo-kiszallasat-elemzi.html