A Life.hu elsőként írta meg, hogy Bozsek Márk és két x-faktoros társa, Csordás Ákos és a Fat Phoenix énekese, Erdész Tamás karamboloztak. A srácok most az RTL Klub kamerái előtt nyilatkoztak a szerencsétlen estéről.

Az énekesek azt mondták, hogy két hete vasárnap az X-Faktor párbaja után indultak el az RTL Klub székházából a már jól ismert úton, amikor váratlanul megcsúsztak. "Megzuhantam. Akár ott is hagyhattuk volna a fogunkat. Kontrollálhatatlanná vált az autó, és egy másodperc alatt pördült ki. A legdurvább volt, ahogy forogtunk, és nem tudtuk, mi lesz a vége" - elevenítette fel a történteket Márk, aki már akkor fontolgathatta azt, hogy kiszáll a versenyből. A Life.hu-nak azon az estén szomorúan nyilatkozott arról, tudja, nem volt jó előző esti produkciója.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A három fiú közül Csordás Ákost viselték meg legjobban a történtek, annak ellenére, hogy motorcrosspályákon volt már hasonló élménye. Elmesélte, hogy a balesetet követő napokban szorongott, ha autóba ült. Erdész Tamás pedig nemcsak a saját barátai testi épségéért, de imádott gitárjáért is aggódhatott, ami szintén épségben megúszta a koccanást. Márk elárulta, 6 éve van jogosítványa, eddig sosem okozott balesetet. Mindannyian azt mondják, hogy már túltették magukat a megrázkódtatáson, így újra a feladataikra koncentrálhatnak.

Így látja a szakember Bozsek Márk összeomlásáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-a-lifehu-eletvezetesi-tanacsadoja-bozsek-mark-xfaktorbol-valo-kiszallasat-elemzi.html 10 napig titkolták Bozsek Márk balesetéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131113-bozsek-mark-autobalesetet-szenvedett-csordas-akos-es-erdesz-tamas-a.html Bozsek Márk karambolozotthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131112-az-rtl-klub-xfaktorabol-kiszallt-versenyzo-bozsek-mark-karambolozott.html Nem figyeltek eléggé Bozsek Márkra?http://www.life.hu/legykepben/20131112-igy-velekednek-az-xfaktorosok-bozsek-markrol.html Duettpartnerével is kiszúrt Bozsek Márkhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-az-rtl-klub-xfaktoraban-nehez-dolga-lesz-annak-a-versenyzonek.html Durván támadják Bozsek Márkothttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-durvan-tamadjak-a-facebookon-bozsek-markot-amiert-kiszall-az-rtl.html