Bogdán Csaba párkapcsolat botránykönyv Bálint Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az exszépségkirálynő újabban botránykönyve pikáns részleteivel került a címlapokra. Ebben volt kapcsolatairól teregeti ki a maradék szennyest. Antónia szerint viszont szó sincs szennyesteregetésről. Akkor miről is?

Bálint Antónia nem rejti véka alá, mi történt vele a múltban. Szextitkait is kiteregető kötetében, amelyet egyenesen kislányának ajánl. Többek között elmeséli, hogy csak a szexre kellett Bogdán Csabának, ki vette el a szüzességét és miért is szégyellte Hajdú Pétert. Az exszépségkirálynő szerint szó sincs szennyesteregetésről, ő csak szépen leírja, mi volt a kapcsolataival.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Ezek az emberek büszkén feszítettek mellettem annak idején a sajtóban. Én csak összefoglaltam a saját életemet, és az én életemnek részei voltak ezek a férfiak. Ez miért probléma?!" - nyilatkozta a Fókusz kameráinak Antónia, akit láthatóan nem érdekel, hogy több család életébe is belegázolt őszinteségével. Sarka Kata például a Facebookon támadta le. "Lenne olyan történet, amit ha leírtam volna, akkor valóban lenne miért szégyenkezniük, de kihagytam" - mondta Antónia, aki ezek szerint még mindig nem tárt fel minden titkot, így még néhány évig bebiztosított magának néhány címlapsztorit.

NÉZD MEG A TELJES INTERJÚT ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.