Tizenkét erotikus képpel ad ki albumot Zalatnay Sarolta karrierjének ötvenedik évfordulója alkalmából - írja a Bors.

Cini már azzal is hatalmas sikert könyvelhetett el, amikor ötvennégy évesen a Playboy magazin aktfotózását elvállalta - ő volt a legidősebb magyar nyuszilány. Akkor, 2001-ben aktsorozatára kilencvenezer olvasó volt kíváncsi.

A fotózás négy napig tart majd, az énekesnő azt mondta, hogy nincs mit szégyellnie sem a testén, sem a karrierjén. A képeken sokat láttat majd rubensi idomaiból.

TV2/www.sajtoszoba.tv

- "Sophia Loren hetvenkét évesen szerepelt a Pirelli-naptárban 2007-ben, de azok pusztán erotikus képek. A Guinness Rekordok Könyvének már jeleztük, hogy megjelenik az albumom, így, ha igazak a hírek, világrekorder lehetek, mint a legidősebb közéleti személyiség, aki meztelen képeken szerepel" - magyarázta a Borsnak Cini.

Milliárdost kosarazott ki Zalatnayhttp://www.life.hu/legykepben/20130708-zalatnay-sarolta-magyar-enekesno-milliardos-ferfit-kosarazott-ki-evekkel-ezelott.html Kisebb melleivel boldog Zalatnayhttp://www.life.hu/legykepben/20130704-zalatnay-sarolta-magyar-enekesno-boldog-kisebb-meretu-melleivel.html Exkluzív! Előre kitervelt baleset áldozata lett Zalatnay Saroltahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-zalatnay-sarolta-es-delhusa-gjon-elore-kitervelt-kozuti-balesetet.html 10 kilótól szabadult meg Zalatnay Cini! - Bombaformában tér visszahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120925-zalatnai-cini-enekesno-10-kilot-fogyott-es-bombaformaban-ter-vissza.html Pikáns fotókat készített Péterffy Liliről Nánásihttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131116-nanasi-pal-a-lifehu-sztarszerzoje-erotikus-fotoi-peterffy-lilirol.html