A 26 éves fiatalember a Borsnak elárulta, hogy már hetekkel ezelőtt szakítottak, és úgy sejthető, hogy nem konflikusmentesen.

Szabó Benjámin nem is lógatja az orrát a szakítás után, és ahogy utalt rá: összesen 3 hónapos kapcsolata a műsorvezetővel korántsem volt felhőtlen, ezért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Liptai Claudia és a nála 14 évvel fiatalabb Szabó Benjámin kapcsolatának végét a színésznő-műsorvezető is megerősítette, és hozzátette: egyszerűen nem passzoltak egymáshoz, hiányzott a közös érdeklődési kör.

Forrás: TV2

A Bors megtalálta a Csepeli Önkormányzati Hivatal fiatal dolgozóját is.

- "Igen, már jó ideje szakítottunk. Nem bántam meg a döntésemet, mert azóta boldogabb vagyok" - tette hozzá a fiatalember, aki viszont nem tagadta: egyáltalán nem volt ínyére, hogy a TV2 sztárjának fiatal szerelmeként kellett szerepelnie az újságok címlapján és a televízióban.

Liptai Claudia sugárzik a szerelemtőlhttp://www.life.hu/szepulj/20131005-liptai-claudia-musorvezeto-kedvesevel-benjaminnal-erkezett-a-tarsas-jatek-bemutatojara.html Zavaráról mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/szeress/20131030-liptai-claudiat-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-megcsokolta-bereczki.html Liptai Claudia nem nudizikhttp://www.life.hu/legykepben/20130922-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrseben-kijelentette-nem-menne.html Liptai Claudia beszólt Toncsinakhttp://www.life.hu/legykepben/20130912-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrs-a.html