Bár a mentorok hétről hétre elalélnak Krasznai Tünde produkciójától, az X-Faktor nézői nem díjazzák, hogy a 25 éves lány korábban felnőttfilmekben szerepelt. Sokan kizárólag ezért látnák az énekesnőt a versenyen kívül.

Krasznai Tünde az idei X-Faktor legmegosztóbb személyisége. Vannak, akik szurkolnak neki, hogy végre túl tudjon lépni a múltján és előadóként új életet kezdhessen, mások úgy vélik, a lány pornós múltja kizárja, hogy népszerű énekes lehessen. Az X-Faktor Facebook-oldalán olvasható hozzászólások egy része szerint a lánynak nincs helye egy olyan műsorban, amit kamaszok is nézhetnek, közülük többen - mint például Kiszel Tünde - nagyon is kemény formában adnak hangot véleményüknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Le se tagadhatná, hogy egy pornószínésznő! Szégyen, hogy ilyenre szavaznak. Rossz ránézni erre a nőre" - tette közzé a tehetségkutató oldalán egy néző. "Emberek! Az a szomorú, hogy ma Magyarországon egy ilyen ocsmány múlttal rendelkező embert istenítetek. Ocsmány az összes castingja, videója, meg mindene. Menjen el dolgozni, akkor majd megtudja, milyen fizikai munkával kevés pénzt keresni. Nem is érte, minek keresi az ilyen ember a feltűnést! De hajrá, lehet rá szavazni. Amúgy meg nem hiszem el, hogy nem szégyelli magát. Inkább bújjon el!" - olvasható egy keményebb kritika.
 
A lány mentora, Geszti Péter a Blikknek fejtette ki a véleményét a Krasznai-jelenségről. "A képmutatás ez ügyben sem ismer határokat, gyakran azok hörögnek leghangosabban, akik titokban függő viszonyban vagy épp kibékíthetetlen viszonyban vannak az erotikus tartalmakkal. Persze, ha az ő környezetükben került volna valaki olyan érzelmi és anyagi viszonyok közé, ahonnan könnyű  téves útra lépni, biztosan megbocsátóbbak lennének. Egy biztos: Tündét nem a felnőttfilmes múltja teszi alkalmassá a versenyzésre, hanem a tehetsége és a kisugárzása. Őszintén feltárta a múltját már a verseny elején, és nem hazudott. Tünde azt is kinyilvánította, hogy megbánta évekkel ezelőtti lépését. Joga van új életet kezdeni, nem bántott senkit, felesleges ezért őt is bántani" -  nyilatkozta a zenész.

A Life.hu olvasói is leginkább Tündét látnák szívesen párbajozni. Szavazásunk alapján ő az, akit a legszívesebben kiejtenének.

Lebőgtek a stylistok az X-faktorbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131117-xfaktor-6-elo-show.html Összehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.html Szexuál állat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131116-az-xfaktor-hatodik-elo-showjaban-a-csillogase-es-azsepsege-volt.html Szexuál állat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131116-az-xfaktor-hatodik-elo-showjaban-a-csillogase-es-a-szepsege.html Danics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.html Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.html Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.html