A saját magát self made mannek tituláló férfi alig várja, hogy újra együtt lehessen Pamelával. Arra azonban kicsit még várnia kell.

Bár Berki Krisztián folyamatosan szekálja párját, Pamelát alakja miatt, a TV2 Édes életében hangot adott hiányérzetének is, miszerint szívesen összebújna már "úgy is" gyermeke anyjával.

Fotó: Baksa Norbert

A valóságshow-szereplő már most fogyókúrára szeretné rávenni menyasszonyát, aki azonban a szoptatás ideje alatt semmit nem akar megvonni magától. A műsorból kiderült, nem csak Krisztián, de Pamela is számolja a napokat: még négy és fél  hét, amíg újra egymáséi lehetnek.

 

Berki Krisztián közelében megnyugszik kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131113-a-tv2-aktivjaban-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanyukrol-natasa.html Tíz évig nem beszélt az anyjával Berkihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131111-berki-krisztian-sportolo-sanyaru-gyermekkorarol-es-alkoholista-anyjarol-meselt-joshi.html Az első kép Berki Krisztián kislányárólhttp://www.life.hu/legykepben/20131106-berki-krisztian-sportolo-uzletember-megmutatta-ujszulott-kislanyat.html Íme Berki Krisztián kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131105-berki-krisztian-sportolo-megmutatta-ujszulott-kislanyat-natasa-zselyket.html Elolvadt kislányától Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131104-berki-krisztian-sportolo-bevallotta-mit-erzett-amikor-eloszor-kislanyat-a.html Így ünnepli kislánya születését Berkihttp://www.life.hu/anyaskodj/20131031-megszuletett-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke-az.html