A modell cuki unokahúgához utazott Amerikába, ahol közös csajos programokat szerveztek - tudta meg a Life.hu.

Éva először a floridai nyaralásáról posztolt szexi képeket. Most pedig Orlandóba utazott Fannyhoz, ahol szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat. Voltak az Universal stúdiójában és már a karácsonyi készülődésbe is belekezdtek.

Forrás: Facebook/Horváth Éva
Fanny és Éva Orlandóban

"Sziasztok ! Látom sokan találgatják, hogy mit csinálok Amerikában. Most elárulom,hogy gyönyörűséges Fanny unokatesómat látogattam meg" - írt a közösségi oldalán Éva.

Letiltotta az RTL Klub a Kistehén zenekarthttp://www.life.hu/legykepben/20131118-letiltotta-az-rtl-klub-a-kistehen-zenekart-nem-lephettek-fel.html Csalás áldozata lett Király Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-kiraly-viktor-enekes-bar-megnyerte-a-londoni-szavazast-a-szervezok.html Ezt tedd, ha Majka rád támad! - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-igy-vedd-meg-magad-ha-majka-radtamad-video.html Volt szerelme verte meg Bertók Mayát?http://www.life.hu/legykepben/20131117-bertok-maya-egykori-szepsegkiralynot-megverte-volt-szerelme.html Toncsi Sebestyén Balázsról álmodikhttp://www.life.hu/legykepben/20131117-balint-antonia-beszelget-a-vunderson-es-zuperszexi-musorban.html