Az énekes egy londoni fellépést pályázott meg és bár nyert a szavazáson, a szervezők megmutyizták az eredményt.

Király Viktor a londoni Musicalize rendezvényen a világhírű Lil' Kim előzenekaraként lépett volna fel - tudta meg a Blikk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Néhány hónapja a barátnőmmel, Beával voltunk az egyik koncerten, ahol előzenekarok is voltak. Nem sokkal utána egy londoni barátnőnk szólt, hogy Lil' Kim bulijára nem kijelölik, hanem egy szavazással döntik el az előfellépő kilétét. Jelentkeztem, majd legnagyobb meglepetésemre bekerültem az utolsó körbe. Mivel azonban csupa ismert angol énekes volt a listán, nem is vettem annyira komolyan a dolgot, mígnem egy héttel a voksolás lezárása előtt kiderült, mennyire szoros a verseny Vince Kidd és közöttem" - mesélte Viktor, akinek nem tartott sokáig az öröme.

"Sejthető volt, hogy van valami mutyi a háttérben. Egyik nap például mintegy háromszáz szavazattal vezettem, amikor egy órára levették az eredményt. Amikor visszatették, már Vince volt az első helyen. Mégis, a péntek éjjeli lezárásnál egyértelmű volt: én nyertem. De valahogy éreztem, hogy nem szabad ebbe még beleélnem magam, mert másnap jött is a kijózanító e-mail. A szervezők, akik szerintem maguk is meglepődtek, hogy egy ismeretlen külföldi srác ilyen eredményt ért el, közölték, hogy egy technikai hiba miatt rosszul számolták a voksokat, és nekünk csak 2827 szavazatunk van, Vince pedig alig 65-tel többel nyert" - mesélte az énekes, aki igazából már csak nevet az egészen.

Lil' Kim nagy név a popszakmában. A 39 éves előadó az első női rapperek egyike volt az Egyesült Államokban. Annak idején nem más, mint Notorius BIG fedezte fel. Lil dalszerzőként, producerként és színésznőként is bizonyította sokoldalúságát.

Hajdú: Toncsi reggel cefreszagú volthttp://www.life.hu/legykepben/20131118-hajdu-peter-musorvezeto-szaftos-reszletet-arult-el-balint-antoniarol.html Volt szerelme verte meg Bertók Mayát?http://www.life.hu/legykepben/20131117-bertok-maya-egykori-szepsegkiralynot-megverte-volt-szerelme.html Toncsi Sebestyén Balázsról álmodikhttp://www.life.hu/legykepben/20131117-balint-antonia-beszelget-a-vunderson-es-zuperszexi-musorban.html Hó helyett sok eső lesz jövő hétenhttp://www.life.hu/legykepben/20131117-heti-idojaras-elorejelzes-november-18tol.html