A műsorvezető az RTL Klub folyosóján osont végig meztelenül. Igaz, ezt a nézők nem, csak Lilu és a versenyzők láthatták.

Mint ahogyan a Life.hu megírta, a Fat Phoenix tagjai két héttel ezelőtt megígértették Istenessel, ha párbaj nélkül továbbjutnak a versenyben, a műsorvezető pucérra vetkőzik. Bence így is tett, igaz, nem a maga valóságában, hanem egy őt ábrázoló kartonfigurán. Arra azonban a srácok sem számítottak, hogy Istenes, ha a színpadon nem is, de az öltözőben és a folyosón megmutatja magát ádámkosztümben is. A műsorvezető csupán egy párnával takarta el férfiasságát, és úgy tett néhány kört az épületben, amit itt meg is nézhetsz:

Bence elmondta, "teljesen beleizzadt" és hozzátette, "nem túl hálás feladat ez". Pucérkodós fotója az X-Faktor Facebook-oldalára is felkerült, a kommentelőktől azonban ezúttal inkább csak kritikát kapott, mondván: miért keresi még ilyen módon is a feltűnést.

A Fat Phoenix esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131117-a-fat-phoenix-az-xfaktor-hatodik-adasanak-kiesoje.html Összehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.html Szexuál állat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131116-az-xfaktor-hatodik-elo-showjaban-a-csillogase-es-azsepsege-volt.html Danics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.html Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyerteseihttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-vastag-csaba-kocsis-tibor-olah-gergo-enekesek-elarultak-kinek-szurkolnak.html Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?http://www.life.hu/szeress/20131111-a-lifehu-informacioi-szerint-az-xfaktoros-danics-dora-es-bozsek.html Technikai baki az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20131111-az-rtl-klub-xfaktoraban-technikai-baki-tortent-a-batanovics-lili.html