terhesség poén Lilu X-Faktor 2013 István Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki tudja, viccelt-e vagy sem István Dani rádiós, amikor az egyik reggeli rádióműsorban azt mondta, Lilu azért lett rosszul az X-Faktor után, mert babát vár.

István Dani a Music FM Önindító című reggeli műsorában arról beszélgetett műsorvezetőtársával, Istenes Bencével, hogy miért kerülgette rosszullét és ájulás Lilut a szombati élő adás után. A hivatalos magyarázat szerint sem Lilu, sem pedig Bence nem ettek aznap, annyira belefeledkeztek a munkába.

Lilu a szombati élő adásban Forrás: RTLKLUB

Bence a beszélgetés alatt is tartotta magát ehhez az álláspontjához, míg az x-faktoros berkekben szintén bennfentesnek számító István Dani egyszer csak kijelentette, hogy Lilu biztosan babát vár - idézi a beszélgetést a Blikk. Valószínűleg csak rádiós poénkodásról van szó, de nem lenne az sem meglepetés, ha Lilu valóban kisbabát várna. Az X-Faktor háziasszonyának egy négyéves kisfia van, és egy interjúban elmesélte már, hogy szeretne még gyereket.

Rosszul lett Lilu az adás utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131119-az-ehsegtol-lett-rosszul-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-az.htmlHollywoodi dívaként tündökölt Liluhttp://www.life.hu/legytrendi/20131117-lilu-gyonyoru-piros-ruhaja-az-xfaktor-hatodik-donteseben.htmlHajmeresztő ötletek Lilutólhttp://www.life.hu/szepulj/20131115-lilu-musorvezeto-fodrasza-sanyi-hajmereszto-frizurakat-keszitett-lilu-baratainak.htmlLilu nyakig érő lábai elrabolták a show-thttp://www.life.hu/legytrendi/20131110-lilu-ruhaja-az-xfaktor-otodik-donto-adasaban.htmlÍgy tündökölt Lilu az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20131110-lilu-ruhaja-az-xfaktor-otodik-elo-showjaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.