botrányhősnő haj Való Világ arc reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a világhír felé Baukó Éva, amióta józan életet él és kiegyenesítette a haját. Arca a legnagyobb hajápolási termékeket forgalmazó világcég hirdetésében tűnt fel egy külföldi oldalon –tudta meg a Life.hu.

Meglepő módon a botrányos életű Baukó Éva köszön vissza egy ombre hajfestést reklámozó fotón, és nem itthon, hanem Európa nyugati részén. De hogyan lehetséges, hogy Éva szép kis pofijára rácsapott egy világmárka?

Forrás: www.nylonmag.com
Fotó: Antal Péter/http://fotozas-portfolio.hu/
Szandi sokkolta Csepregi Éva fiáthttp://www.life.hu/legykepben/20131121-csepregi-eva-enekesno-fia-megdobbent-az-anyjara-hasonlito-szanditol-a-sztarban-sztar-adasaban.htmlKiderült Hujber Feri gyenge pontjahttp://www.life.hu/legykepben/20131121-hujber-feri-kiborult-egy-uborkatol-a-tv-paprika-sztasef-cimu-musoraban.htmlGazdagságával kérkedett Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/legykepben/20131121-a-tv2-frizbijeben-bochkor-gabor-gazdagsagarol-meselt-es-elmondta-nagykovet-vagy-pilota-lenne.htmlBozsek Márk megtörte a csendethttp://www.life.hu/legykepben/20131121-bozsek-mark-elmondta-miert-hagyta-ott-az-xfaktort.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.