A Life.hu olvasói elsőként tekinthetnek bele Kiszel Tünde jövő évi, immár 13. legendássá vált naptárába, ami az idén nagyon nehezen készült el, ugyanis újra kellett fotózni.

Végre nyomdába került Kiszel Tünde naptára, amit pár nap múlva már be is szerezhetnek a naptárdíva rajongói. Jövőre Tündével együtt Budapestet is megcsodálhatjuk, ugyanis a háttérben a főváros legszebb pontjai tűnnek fel. Az időközben nagylánnyá cseperedett, modelltanfolyamot végzett Donatella viszont csak egyszer, júliusban mosolyog majd ránk a naptárból.

Fotó: Morvai Tamás

„Külső helyszínen készültek a képek, Budapest van a háttérben. Imádom a Dunát, és a kedvenc sétahajóm is szerepel a képen, tavasszal ott tartottuk Donatella szülinapi zsúrját. A naptáron két stylist, két sminkes, két fodrász dolgozott nagyon ügyesen, és bár nem így volt betervezve, sajnos két fotós és két grafikus is. Ez utóbbiakkal nagyon megjártam, újakat kellett felkérnem, szerencsére ők tökéletesen elvégezték a vállalt feladatot" - osztotta meg velünk a naptárkészítés történetét Tünde.

Fotó: Morvai Tamás