Molnár Anikó kiakadt Majka állításán

Villa szex könyv szerelem Való Világ 2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka könyvének holnap nyilvánosságra kerülő részletei miatt aggodalmaskodik már előre a ducimodellként debütáló Molnár Anikó. Már most előrebocsájtotta, hogy nem igaz, amit az egykori valóságshow-hős állít.

Molnár Anikó sohasem titkolta, hogy egykor gyengéd szálak fűzték Majkához. Azon viszont teljesen kiakadt, hogy az ózdi hős saját érdemének tulajdonítja, hogy bekerült a ValóVilág második szériájába.

Forrás: Facebook/Karma Televízió

Majka sohasem tagadta kapcsolatát Anikóval, de nem várta ki, amíg a lány kiesik a műsorból, továbblépett.

Tilla "leúszta" Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/legykepben/20131126-a-tv2-propaganda-musorvezetoje-tilla-leuszta-hosszu-katinkat.htmlSzokatlan dolgot tett két próba között Alföldihttp://www.life.hu/legykepben/20131125-alfoldi-robert-a-vigyel-haza-alapitvany-kutyasnaptarjaban-fotozkodik.htmlRaktárba viteti holmijait Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/legykepben/20131122-peter-szabo-szilvia-enekesno-feladja-londoni-eletet-es-raktarba-viteti-cuccait.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.